15 μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Άργους συμμετείχαν σε πρόγραμμα Erasmus+ στη Ρουμανία

Το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους (Πρότυπο για την Α’ τάξη) υλοποίησε με επιτυχία το δράση κινητικότητας Erasmus+ «Ενεργοί στην Κλιματική Αλλαγή- Active in Climate Change», στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, για 2η φορά τα τελευταία 3 χρόνια.

Από τις 27 Απριλίου έως και τις 11 Μαϊου, 15 μαθητές του Τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού και του Τομέα Πληροφορικής Β’ και Γ’ τάξης του σχολείου, με συνοδούς εκπαιδευτικούς τον κ. Ιωάννη Γλεντζέ, τομεάρχη του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Άργους και τον κ. Κωνσταντίνο Μπλάτσο, υποδιευθυντή του 1ου ΕΠΑ.Λ. Άργους, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις σχολές Αυτοματισμού/Υπολογιστών και Ενεργειακής Τεχνολογίας του Πολυτεχνείου Βουκουρεστίου.

Στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης πραγματοποίησαν πρακτική άσκηση σε χώρους εργασίας όπως βιομηχανίες, εταιρείες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, πληροφορικής, ρομποτικής και συστημάτων παρακολούθησης. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος, όπως μουσεία και κάστρα, με στόχο τη γνωριμία των μαθητών με την τοπική κουλτούρα και παράδοση.

 

Σε ανακοίνωση, το 1ο ΕΠΑΛ Άργους αναφέρει:

“Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κύριο Ιωάννη Παπαϊωάννου Διευθυντή της Athena Study and Training SRL και όλο το προσωπικό της εταιρείας, για την υποστήριξη και καθοδήγηση που μας προσέφεραν ώστε να προσαρμοστούμε έγκαιρα και αποτελεσματικά στο νέο περιβάλλον.

Τέλος, ευχαριστούμε την Παιδαγωγική Ομάδα Υλοποίησης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του σχολείου η οποία αποτελείται από τον κ. Τσιπιανίτη Νικόλαο, Διευθυντή του 1ου ΕΠΑ.Λ. Άργους, τον κ. Γλεντζέ Ιωάννη εκπ. κλ. ΠΕ83, τον κ. Μπλάτσο Κωνσταντίνο εκπ. κλ. ΠΕ86 και την κα. Μορώνη Αιμιλία εκπ. κλ. ΠΕ06, για την οργανωτική υποστήριξη αναφορικά με τη διοργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος.”

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

spot_img
spot_img

Τελευταία σχόλια