Πουλάς: Οι νοσηλευτές-νοσηλεύτριες στηρίζουν επάξια το ΕΣΥ με προσωπικό μόχθο, σθένος, ευθύνη

Δήλωση του βουλευτή Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέα Πουλά, για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών

Η Παγκόσμια ημέρα Νοσηλευτών αποτελεί μία ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης στους επαγγελματίες της υγείας που αγωνίζονται καθημερινά για να προσφέρουν αξιοπρεπή υγειονομική περίθαλψη στους ευάλωτους και ασθενείς συνανθρώπους μας.

Οι Νοσηλευτές και οι Νοσηλεύτριες του ΕΣΥ εδώ και 34 μήνες στέκονται δυναμικά και αταλάντευτα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Στηρίζουν επάξια το Εθνικό Σύστημα Υγείας με προσωπικό μόχθο, σθένος και υψηλή αίσθηση της ευθύνης τη στιγμή που τα εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι πολλά.

Η κυβέρνηση από την πλευρά της δεν δείχνει διατεθειμένη να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά τους για την ένταξή τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά, την ενίσχυση των Νοσοκομείων με μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό και την εργασιακή εξασφάλιση του έκτακτου νοσηλευτικού προσωπικού, την βελτίωση των χαμηλών μισθών τους και τη θέσπιση ενιαίου κλάδου νοσηλευτικού προσωπικού που θα κατοχυρώνει τα επαγγελματικά, μισθολογικά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς.

Μόνο με αυτό τον τρόπο όμως μπορεί να υπάρξει έμπρακτη αναγνώριση της πολύτιμης προσφοράς των Νοσηλευτών προς το ΕΣΥ και τους πολίτες.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

spot_img
spot_img

Τελευταία σχόλια