Ημερίδα ενημέρωσης από τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου για τη δημιουργία του Open Mall

Την Τετάρτη 11 Μαϊου, στο ξενοδοχείο «PARK» στο Ναύπλιο, ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου διοργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης.

Η ημερίδα αφορούσε τη δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall), η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, και συμμετείχαν επιχειρηματίες των οποίων οι επιχειρήσεις βρίσκονται εντός της περιοχής που θα φτιαχτεί το Οpen Mall.

Την ημερίδα παρακολούθησε σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων και δόθηκε η δυνατότητα να τεθούν ερωτήματα και να λυθούν απορίες που τους απασχολούν.

Εισήγηση έκανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Βερδελής («Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου: Καινοτομία και Ανάπτυξη»). Ακολούθησαν οι εισηγήσεις του Παναγιώτη Παπασωτηρίου και του Δημοσθένη Μπρούσαλη («Οpen Nafplio: Ιδέα, Ταυτότητα, Εφαρμογή»), του Πέτρου Ρούση (Εξυπηρετούμε κάθε ευκαιρία, κερδίζουμε») και του Σπύρου Κόλλια («Ένας ολόκληρος meta-κόσμος στην τοπική αγορά. Ευκαιρίες και προκλήσεις»).

Παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός ταυτότητας, σήμανσης, προβολής όπως και το εγχειρίδιο λειτουργίας των ενεργειών που θα πρέπει να γίνουν από την πλευρά των καταστηματαρχών. Ενημερωθήκαν για τον τρόπο marketing, πωλήσεων και προσέγγισης μέσω της Δράσης ώστε να διεκδικηθεί κάθε ευκαιρία και κέρδος. Πληροφορήθηκαν για νέες προκλήσεις και για ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσω του έργου αυτού.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

spot_img
spot_img

Τελευταία σχόλια