Αθλητισμός

Τα αποτελέσματα στο “4ο Argolida Classic Rally Regularity”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιστορικών αυτοκινήτων, το “4ο Argolida Classic Rally Regularity” που διοργάνωσε η Α.Λ.Μ.Α. 4×4 Ναυπλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δήμο Επιδαύρου.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10:30 από το γραφικό λιμανάκι της Παλαιάς Επιδαύρου και ο τερματισμός στις 16:30 στο λιμάνι Ναυπλίου.

Τα πληρώματα απολαύσαν ένα άρτια οργανωμένο αγώνα με 13 συναρπαστικές ΕΔΑ ακριβείας, γεμίζοντας μαγευτικές εικόνες τους δρόμους της Αργολίδας με αυτές τις διαφορετικές παρουσίες των ιστορικών αυτοκινήτων.

Οι 50 χρονομετρήσεις, οι ζητούμενες εναλλαγές ΜΩΤ και ο ιδανικός ρυθμός του αγώνα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και στα συνολικά 240 χλμ με συνεχείς αλλαγές στην διεκδίκηση των πρώτων θέσεων στην κατάταξη.

Σε πανηγυρικό κλίμα και με φόντο την παραλία του Ναυπλίου και το Μπούρτζι, έγιναν οι απονομές της γενικής κατάταξης και των κατηγοριών του 4ου A.C.R.R. Τις απονομές έκαναν, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Επιδαύρου Φώτης Οψιμούλης και ο παρατηρητής του αγώνα Γιώργος Παυλόπουλος.

Η Α.Λ.Μ.Α. 4×4 Ναυπλίου μετά την άψογη συνεργασία με τους άρχοντες του αγώνα και την υποστήριξη των Δήμων Επιδαύρου και Ναυπλιέων καθώς και των χορηγών, Πηδάλιο, Auto Parts Velissaris, Καψιώτης – Κουτρουμπής ανταλλακτικά, Καζάρας καύσιμα και EK group Giannaka, ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις ενός αγώνα με υψηλά αγωνιστικά στάνταρ.

Στον αγώνα συμμετείχαν αγωνιζόμενοι με μεγάλη εμπειρία και διακρίσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 5ο A.C.R.R.

Η τελική κατάταξη και οι νικητές του 5ου A.C.R.R. είναι:

 

 

Share
Από τα
argolika.gr

Πρόσφατα

Πολλά τα προβλήματα των βρεφικών-παιδικών σταθμών Δήμου Ναυπλιέων – Συνέλευση των γονέων

Tα προβλήματα των βρεφικών-παιδικών σταθμών Ναυπλιέων ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΒΡΕΦΙΚΩΝ…

13 λεπτά πριν

Ακαδημίες ανδρικού βόλεϊ δημιουργεί η Γ.Ε. Ναυπλίου

Ακαδημίες ανδρικού βόλεϊ δημιουργεί η Γ.Ε. Ναυπλίου Άλλη μια πρωτοποριακή κίνηση από τη Γυμναστική Ένωση…

2 ώρες πριν

200 μοτοσικλετιστές στο Άργος το βράδυ του Σαββάτου

200 μοτοσικλετιστές στο Άργος Στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου 18/5, στη Λαϊκή Αγορά του…

3 ώρες πριν

Διεθνής Ημέρα Μουσείων: “Στα ίχνη της ιστορίας…” στη Νέα Επίδαυρο

  Το Τοπικό Συμβούλιο Νέας Επιδαύρου, με την ευκαιρία του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων…

4 ώρες πριν

Εγκαινιάστηκε στο Ναύπλιο η μαθητική έκθεση εικαστικών για τη Μύρτιδα

Ναύπλιο η μαθητική έκθεση εικαστικών για τη Μύρτιδα Γράφει ο Γιάννης Γαλανόπουλος Μια ιδιαίτερη έκθεση…

5 ώρες πριν

Εκδήλωση της “Νίκης” στο Άργος

Εκδήλωση της "Νίκης" στο Άργος Την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 6.30μμ, στο Άργος, στην αίθουσα…

7 ώρες πριν