Τάσεις

Ανδρικές τάσεις μόδας για το 2022

Η ανδρική μόδα είναι ένα καυτό θέμα. Οι άνδρες συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο πώς φαίνονται, και μαζί με αυτό βελτιώνονται και οι ενδυματολογικές τους επιλογές. Οι σχεδιαστές μόδας δημιουργούν όλο και περισσότερο σειρές με ανδρικά ρούχα, και αυτό ανοίγει τις πόρτες σε πολλά διαφορετικά στυλ και εμφανίσεις.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ ρούχων για τους άνδρες, αλλά ένα που είναι πάντα στη μόδα είναι το κοστούμι. Τα κοστούμια μπορούν να φορεθούν για επαγγελματικές συναντήσεις ή ακόμη και για μια βραδινή έξοδο στην πόλη. Κυκλοφορούν σε όλα τα χρώματα και τα στυλ, συμπεριλαμβανομένων των σμόκιν, τα οποία είναι ιδανικά για επίσημες εκδηλώσεις όπως οι γάμοι.

Η ανδρική μόδα περιλαμβάνει επίσης τα τζιν. Τα τζιν αποτελούν βασικό στοιχείο κάθε γκαρνταρόμπας και όταν συνδυάζονται με ένα ωραίο πουκάμισο ή σακάκι μπορούν να δημιουργήσουν μια αβίαστη εμφάνιση που είναι ταυτόχρονα casual και αριστοκρατική.

Τα τζιν μπορούν να φορεθούν σχεδόν με τα πάντα, από πουκάμισα μέχρι πουλόβερ και σακάκια. Όταν συνδυάζονται με ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια, τα τζιν μπορούν να βοηθήσουν να ντύσετε ένα σύνολο με τρόπο που κανένα άλλο ρούχο δεν μπορεί να κάνει.

Ανδρικές τάσεις μόδας και στυλ που πρέπει να προσέξετε για το 2022. Υπάρχουν δύο κυρίαρχα θέματα για την ανδρική ένδυση το 2022. Το πρώτο είναι η συνέχιση μιας συνεχιζόμενης τάσης προς την άνεση – τόσο όσον αφορά τις επιλογές υφασμάτων όσο και τις σιλουέτες – καθώς οι άνδρες κοιτάζουν πέρα από τα όρια του κοστούμι και της γραβάτας και εξετάζουν μια διευρυμένη γκαρνταρόμπα με βασικά είδη γκαρνταρόμπας, όπως τα φούτερ, τα πουκάμισα με κουμπιά, ανδρικές φόρμες, τα chinos και τα αθλητικά παπούτσια.

Η δεύτερη τάση είναι ο εορτασμός όλων των πραγμάτων της παλιάς σχολής – από την παραδοσιακή ραπτική μέχρι τα vintage υφάσματα και μοτίβα των περασμένων δεκαετιών. Συγκεκριμένα, υπάρχει μια ερωτική σχέση με τη δεκαετία του 1970 (σκεφτείτε σακάκια από σουέτ, παντελόνια με φαρδιά πόδια, πλισέ φούστες), καθώς και τη δεκαετία του 1980 (power suits, δίπτυχα σακάκια, statement γραβάτες).

Οι τάσεις της μόδας και η ανδρική μόδα δεν πρέπει ποτέ να λαμβάνονται ελαφρά τη καρδία. Παρόλο που δεν είναι πάντα ξεκάθαρες, μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα σας. Το κλειδί είναι να ξέρετε ποιες τάσεις είναι καυτές και ποιες εμφανίσεις θα σας κάνουν να μοιάζετε με σταρ!

Share
Από τα
argolika.gr

Πρόσφατα

Ισόπαλος ο Πανναυπλιακός στον πρώτο αγώνα μπαράζ για τη Γ’ Εθνική

Ισόπαλος 0-0 αναδείχθηκε ο πρωταθλητής Αργολίδας Πανναυπλιακός στον αγώνα με τον Αμαρυνθιακό που έγινε στο…

9 ώρες πριν

Στις 12 Μαΐου ο Επιδαύριος Δρόμος που συνδέει τα αρχαία θέατρα της Επιδαύρου

Στις 12 Μαΐου ο Επιδαύριος Δρόμος Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αργολίδας, ο Δήμος Επιδαύρου, η…

12 ώρες πριν

Τα πλεονεκτήματα της Λαπαροσκόπησης στην Διάγνωση & Θεραπεία των Κύστεων στις Ωοθήκες

Του Δρ. Σάμερ Νικόλαου Αλ-Αχμάρ, Μαιευτήρα, Γυναικολόγου – Χειρουργού, MD, Msc Ένα μόνιμο πρόβλημα της…

13 ώρες πριν

Νεκρές γάτες και σκυλιά από φόλες κοντά στην παιδική χαρά στο Σκαφιδάκι Άργους

Νεκρές γάτες και σκυλιά από φόλες στο Σκαφιδάκι Άργους Φόλες έριξαν ασυνείδητοι κοντά στην παιδική…

15 ώρες πριν

Πώς θα λειτουργήσει τις αργίες το Κοινωνικό Μαγειρείο Δήμου Άργους-Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου ότι κατά τη διάρκεια…

16 ώρες πριν

Συλλυπητήρια του δημάρχου Ερμιονίδας για το θάνατο της Νικολέττας Κορκοβίλη

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της δημοτικής…

17 ώρες πριν