Αθλητισμός

Άξιος πρωταθλητής ο Παναργειακός – Νίκησε με 6-2, έτοιμος για τα μπαράζ ανόδου

Με τους τελευταίους κατατακτήριους αγώνες για τις θέσεις 1-6 στην Α1 κατηγορία, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή τα πρωταθλήματα ανδρών της ΕΠΣ Αργολίδας.

Ο Παναργειακός, δίκαια πρωταθλητής, τερμάτισε πρώτος και αήττητος, έχοντας κάνει ολόκληρη τη σεζόν μόλις δύο ισοπαλίες, αποδεικνύοντας πως ήταν η ομάδα με διαφορά κλάσης από όλες τις υπόλοιπες… Επιθετικά ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός (σε έναν αγώνα νίκησε με 8-0, σε δύο με 7-0, σε έναν με 7-1…).

Τώρα, σειρά έχουν οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική (αρχής γενομένης εκτός έδρας στις 7 ή 8 Μαϊου). Aπό τον όμιλο των 6 ομάδων θα προκριθούν οι τρεις πρώτες.

 

Στο τελευταίο του παιχνίδι, ο Παναργειακός νίκησε εύκολα τον Ερμή Κιβερίου με 6-2. Πριν από την έναρξη του παιχνιδού έγινε η απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή.

Ο Αϊβαλιώτης άνοιξε στο 9′ το σκορ με τον Αϊβαλιώτη και τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Βαρβουλέτο. Μόλις στο 20′ το σκορ είχε φτάσει στο 4-1 αγφού ακολούθησαν ένα γκολ του Καμπιώτη και δύο του Ντε Σόουζα. Στο 45΄ο Μποζονέλος μείωσε σε 4-2. Ο Καμπιώτης στο 55′ έκανε το 5-2 και ακολούθησε το 3ο προσωπικό του Βραζιλιάνου Ντε Σόουζα (πετυχαίνοντας το δεύτερο χατ-τρικ του με τους “Λύκους”).

Στο Γαλατά, ο Τροιζηνιακός νίκησε με 2-1 τον Αργοναύτη Νέας Κίου και κατέλαβε τη 2η θέση στην τελική κατάταξη. Η Κορωνίδα νίκησε επίσης με 2-1 τον Πανασιναϊκό στην Κοιλάδα και κατέλαβε την 4η θέση.

Η τελική βαθμολογία στην Α1 για τις θέσεις 1-6: Παναργειακός 62, Τροιζηνιακός 50, Ερμής Κιβερίου 49, Κορωνίδα Κοιλάδας 48, Πανασιναϊκός 45, Αργοναύτης Νέας Κίου 38.

  • Επίσης, την Κυριακή έγιναν στην Προσύμνη δύο εξ αναβολής αγώνες για την 6η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας: Ολυμπιακός Κουτσοποδίου-ΑΕΚ Άργους 0-2 και Μυκηναϊκός-Αγαμέμνων 1-2.

 

Share
Από τα
argolika.gr

Πρόσφατα

Πώς θα λειτουργήσει τις αργίες το Κοινωνικό Μαγειρείο Δήμου Άργους-Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου ότι κατά τη διάρκεια…

1 ώρα πριν

Συλλυπητήρια του δημάρχου Ερμιονίδας για το θάνατο της Νικολέττας Κορκοβίλη

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της δημοτικής…

3 ώρες πριν

Άργος: Ανοικτά για ελεύθερη στάθμευση δύο προαύλια σχολείων

Ανοιχτα θα είναι στο Άργος τα προαύλια του 1ου και του 7ου Δημοτικών Σχολείων (συστεγάζονται)…

4 ώρες πριν

2 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν – Κάποια γεγονότα σαν σήμερα

2 Μαΐου: γεγονότα σαν σήμερα Εικόνες: O ελληνικός στρατός αποβιβάζεται στη Σμύρνη, οι τρόφιμοι του…

14 ώρες πριν

Ποδοσφαιριστής του Παναργειακού έκανε στο γήπεδο πρόταση γάμου (βίντεο)

Παίκτης του Παναργειακού έκανε στο γήπεδο πρόταση γάμου Ο Παναργειακός κατέκτησε φέτος το Πρωτάθλημα στον…

16 ώρες πριν

Και Κυπελλούχος Αργολίδας ο Παναργειακός – Νίκησε την Ένωση Ερμιονίδας

Και Κυπελλούχος Αργολίδας ο Παναργειακός Ένα ακόμη τρόπαιο πρόσθεσε στη συλλογή του ο Παναργειακός… Λίγες…

18 ώρες πριν