Συνάντηση του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας

Στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας έγινε την Πέμπτη 17 Μαρτίου συνάντηση εκπροσώπων του με τη διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Γεσθημανή Κασνακτσόγλου.

Στη συζήτηση που διεξήχθη σε καλό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας, συμμετείχαν εκ μέρους του ΙΣΑ ο πρόεδρος Κ. Κατσαρός, ο αντιπρόεδρος Π. Κοκκινόπουλος και ο γραμματέας Γ. Δωροβίνης.

Η διοικήτρια ενημέρωσε για τα θέματα που αφορούν τις Νοσηλευτικές Μονάδες Άργους και Ναυπλίου. Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για τη λύση των προβλημάτων και δόθηκε προτεραιότητα στην κάλυψη προσωπικού.

Εκτενής αναφορά έγινε στο θέμα της παιδιατρικής κάλυψης. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην πρόσληψη μόνιμου ιατρικού προσωπικού προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία όλων των κλινικών και ιδιαίτερα αυτών που δε δύνανται να εφημερεύουν όλο το μήνα.

Επίσης, μεταξύ άλλων, συμφωνήθηκε να καθιερωθεί τακτική επικοινωνία των δύο πλευρών επί όλων των θεμάτων που σχετίζονται με τη Δημόσια Υγεία.

Ο ΙΣΑ δήλωσε τη διάθεσή του να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στο δύσκολο κοινό έργο, που στόχο έχει την εύρυθμη λειτουργία των Νοσηλευτικών μας Μονάδων και τη βελτίωση της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας στους συμπολίτες μας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία σχόλια

Νοσοκομείο Άργους: Τετραήμερη εφημερία χωρίς παιδίατρο, ουρολόγο, ψυχίατρο (του Π. Καρούζου)

Γράφει ο Πέτρος Καρούζος, δημοτικός σύμβουλος Άργους-Μυκηνών Πρόγραμμα εφημεριών με ελλείψεις γιατρών σε βασικές ειδικότητες έβγαλε το νοσοκομείο Άργους για το τετραήμερο του Δεκαπενταύγουστου. Από το πρόγραμμα απουσιάζουν παιδίατρος,...

Το πρώτο ιπποφορβείο της Ελλάδας, στην παραλία του Άργους (του Γ. Γιαννούση)

του Γιώργου Γιαννούση* Η φωτογραφία που παρουσιάζουμε είναι του 1909 και σε αυτήν αποτυπώνεται η επαναλειτουργία του ιπποφορβείου του Άργους έπειτα από πολλές δεκαετίες ερήμωσης....

Ευχαριστίες της οικογένειας Οδυσσέα Κουμαδωράκη

Ευχαριστίες της οικογένειας Οδυσσέα Κουμαδωράκη Ολόψυχα ευχαριστούμε τους συγγενείς, φίλους, συναδέλφους, μαθητές και συμπολίτες που μας συμπαραστάθηκαν και μας συμπαρίστανται στο βαρύ μας πένθος. Ευχαριστούμε όσους...

Τροχαίο με τραυματισμένη οδηγό κοντά στο Κεφαλάρι

Μια γυναίκα τραυματίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Αυγούστου, σε τροχαίο που έγινε στο δρόμο Άργους-Μύλων, στην περιοχή κοντά στο Κεφαλάρι. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε...

Πρόσφατα θέματα

Πρόσφατα θέματα

Νοσοκομείο Άργους: Τετραήμερη εφημερία χωρίς παιδίατρο, ουρολόγο, ψυχίατρο (του Π. Καρούζου)

Γράφει ο Πέτρος Καρούζος, δημοτικός σύμβουλος Άργους-Μυκηνών Πρόγραμμα εφημεριών με...

Χαλάνδρι: Νεκρή οκτάχρονη από θερμοπληξία – Την ξέχασαν μέσα σε αυτοκίνητο

Τραγωδία σημειώθηκε την Παρασκευή, σε γειτονιά Ρομά στο Χαλάνδρι,...

Λυμπέρης: Ο κ. Νίκας είναι υπεύθυνος για την τραγωδία που βιώνουν οι αγρότες της Αργολίδας

Ανακοίνωση του Αντώνη Λυμπέρη, περιφερειακού συμβούλου Π.Ε. Αργολίδας με...

Το πρώτο ιπποφορβείο της Ελλάδας, στην παραλία του Άργους (του Γ. Γιαννούση)

του Γιώργου Γιαννούση* Η φωτογραφία που παρουσιάζουμε είναι του 1909...

Πέτρος Μπουσουλόπουλος και Κατερίνα Σκουλή διασκέδασαν τους Δαλαμαναριώτες

Με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια διασκέδασαν το βράδυ της...

Προτείνουμε...