Τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, τα μέλη της Χορωδίας Ενηλίκων του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους», με τον μαέστρο Νίκο Καπετάνιο και την πιανίστα Ράνια Κουτρούλη, μετά την πρόβα στην αίθουσα «Ιώ» των Στρατώνων Καποδίστρια στο Άργος, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.
Όπως αναφέρουν τα μέλη της Χορωδίας Ενηλίκων του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους»:
«Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών δεν κάλεσαν οικογένειες και φίλους. Όμως η χαρά περίσσεψε γιατί συνεχίζουμε την προσπάθειά μας σε πείσμα των δυσκολιών.
Με όλες τις προφυλάξεις συνεχίζουμε τις δραστηριότητές μας γιατί η ζωή δε σταματά ούτε και η αγάπη μας για το χορωδιακό τραγούδι και στην ομάδα μας βρίσκουμε τη χαρά της δημιουργίας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ποτοποιία Μαυράκη για την ευγενική της προσφορά.
Ευχόμαστε σ’ όλους Καλή, Μελωδική και Δημιουργική Χρονιά με Υγεία και Αγάπη.»
Η αίθουσα “Ιώ” έχει παραχωρηθεί στους “Φίλους του Δημοτικού Ωδείου Άργους”από τον Δήμο Άργους-Μυκηνών και την ΚΕΔΑΜ, τους οποίους και ευχαριστούν θερμά.







