Εργασίες στο Ταχυδρομείο Ναυπλίου – Από Τροχοταχυδρομείο θα γίνεται η εξυπηρέτηση του κοινού

Τα ΕΛΤΑ ενημερώνουν τους πελάτες τους που εξυπηρετούνται από το Ταχυδρομείο του Ναυπλίου ότι, τις επόμενες ημέρες, πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες εντός του κτιρίου.

Για το λόγο αυτό – και πρωτίστως για την ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών -το ταχυδρομικό κατάστημα του Ναυπλίου θα παραμείνει κλειστό από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.

Στο διάστημα αυτό, η ταχυδρομική εξυπηρέτηση θα πραγματοποιείται από Τροχοταχυδρομείο, το οποίο θα εγκατασταθεί στο χώρο μπροστά από το Ταχυδρομείο και θα παρέχει όλες τις ταχυδρομικές υπηρεσίες.

 

Σημειώνεται, ότι η Μονάδα Διανομής, που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο, θα λειτουργεί κανονικά και δεν θα επηρεαστεί η διανομή της αλληλογραφίας της περιοχής.

Όπως αναφέρεται από τα ΕΛΤΑ:

“Ζητούμε, εκ των προτέρων, την κατανόηση των πελατών μας και διαβεβαιώνουμε ότι το προσωπικό του καταστήματος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών μας από το Τροχοταχυδρομείο για τις ημέρες που απαιτούνται προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες εντός τους καταστήματος.

spot_img
spot_img

Τελευταία σχόλια