Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου αποφασίστηκε το κλείσιμο όλων των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Άργους Μυκηνών, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Α’ βάθμια και Β’ βάθμια) όλων των ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) τη Δευτέρα 24/01/2022 και την Τρίτη 25/01/2022.
Το κλείσιμο των σχολείων θα γίνει εξαιτίας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν στην χώρα και θα επηρεάσουν και την περιοχή μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σε συνδυασμό με την υποχρέωση λόγω covid-19 να λειτουργούν οι σχολικές μονάδες με ανοιχτά παράθυρα.
Την Τρίτη 25/1 αφού εκτιμηθούν εκ νέου οι καιρικές συνθήκες, θα εκδοθεί ανακοίνωση για την λειτουργία ή μη, των σχολικών μονάδων τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας.




