Τα χρόνια περνούν αλλά η παιδική χαρά της Νέας Κίου παραμένει χωρίς άδεια λειτουργίας…

Πολλοί είναι οι κάτοικοι της Νέας Κίου που εκφράζουν την αγανάκτησή τους για το πρόβλημα πιστοποίησης και άδειας λειτουργίας της παιδικής χαράς. Ένα θέμα που διαρκεί εδώ και μια πενταετία, ωστόσο από την πλευρά του Δήμου Άργους-Μυκηνών δεν έχει επιλυθεί όλο αυτό το διάστημα…

Στο παρελθόν είχαν τοποθετηθεί πινακίδες που ανέφεραν ότι μέχρι να νομιμοποιηθεί η παιδική χαρά, η χρήση της θα γίνεται με ευθύνη των γονέων.

Όπως λένε γονείς: “Από τότε έως σήμερα και ενώ έχουν γίνει δύο φορές αλλαγές σε όργανα η νόμιμες άδειες δεν έχουν δοθεί αφού εντοπίζονται κακοτεχνίες”.

 

Σήμερα ο χώρος έχει περιφραχθεί με πλαστικό (κατεστραμένο σε πολλά σημεία) και έχει τοποθετηθεί η εξής πινακίδα:

“Mε απόφαση του Δήμου Άργους-Μυκηνών και της Τοπικής Κοινότητας Νέας Κίου απαγορεύεται η είσοδος και χρήση της παιδικής χαράς έως ότου πιστοποιηθεί. Η είσοδος και χρήση βαρύνει τους παραβάτες και τους συνοδούς ανηλίκων”.

Τα χρόνια περνούν, η παιδική χαρά παραμένει κλειστή, χωρίς πιστοποίηση, αλλά και επικίνδυνη για τα παιδιά που πιθανόν να την επισκεφθούν παρανόμως. Και οι κάτοικοι περιμένουν από τους υπεύθυνους του Δήμου μια απάντηση για την καθυστέρηση και την ολιγωρία τους…

 

 

spot_img
spot_img