Ανέλαβε καθήκοντα αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας ο Δημήτρης Σχοινοχωρίτης

Το πρωί της Τετάρτης έγινε στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας η παράδοση της θέσης του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας από τον Γιάννη Μαλτέζο και η παραλαβή από τον Δημήτρη Σχοινοχωρίτη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Γιάννης Γκιόλας, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης, οι διευθυντές των Διευθύνσεων και άλλα στελέχη της Π.Ε. Αργολίδας.

Ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαλτέζος ευχαρίστησε όλους όσοι τα δυόμισι χρόνια της θητείας του, από θέσεις ευθύνης βρέθηκαν στο πλευρό του. Αναφέρθηκε ονομαστικά στους Διευθυντές της Π.Ε. με τους οποίους, όπως είπε, είχε εξαιρετική συνεργασία και ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους.

“Προσπαθήσαμε μαζί για το κοινό καλό και τους ζητώ να επιδείξουν την ίδια προθυμία και τον ίδιο ζήλο” ανέφερε. Αναφερόμενος στον Δ. Σχοινοχωρίτη είπε πως είναι καθόλα άξιος για να αναλάβει ένα τέτοιο καθήκον. “Δημήτρη, σε ό,τι χρειαστείς να ξέρεις πως θα είμαι δίπλα σου. Όπως έχει πολλές φορές τονίσει και ο περιφερειάρχης κ. Νίκας, το παιχνίδι είναι ομαδικό” ανέφερε.

Αναφερόμενος στα νέα του καθήκοντα ως πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη που τον επέλεξε για αυτή τη θέση ευθύνης.

Τέλος, ο κ. Μαλτέζος αφού τόνισε πως θα συνεχίσει από το νέο του πόστο να βοηθά την Αργολίδα, ζήτησε τη βοήθεια και στήριξη προς το πρόσωπό του όλων των περιφερειακών συμβούλων του νομού.

Ο Δημήτρης Σχοινοχωρίτης ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του τονίζοντας: “Όλοι είμαστε μια παρέα για να λύσουμε όλα τα προβλήματα”.

Απευθυνόμενος προς το προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας είπε: “Θα ήθελα τη βοήθεια που προσδώσατε στο Γιάννη να δώσετε και σε μένα”.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Γιάννη Γκιόλα για την παρουσία του στην εκδήλωση ενώ είπε πως είχε επικοινωνία και με τους άλλους δύο βουλευτές του νομού Γιάννη Ανδριανό και Ανδρέα Πουλά με τις ευχές για καλή θητεία και για συνεργασία προς όφελος του τόπου.

Ο Γιάννης Μαντζούνης τόνισε πως είναι σημαντικό γεγονός για την Αργολίδα να την εκπροσωπεί ο Γιάννης Μαλτέζος ως πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και πως η προσφορά του θα είναι σημαντική.

Κλείνοντας, ευχήθηκε και στους δύο για τα νέα τους καθήκοντα: “Σιδερένιοι”.

 

spot_img
spot_img