Ανδρουλάκης και Παπανδρέου στον β’ γύρο για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και  ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι υποψήφιοι την ερχόμενη Κυριακή για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Στο 90,26%% της ενσωμάτωσης και καταμετρημένες 241.859 ψήφους, πρώτος εμφανίζεται ο Ανδρουλάκης με 37,06%, δεύτερος ο Παπανδρέου με 27,78%, τρίτος ο Λοβέρδος με 25,95%, ακολουθούν Χρηστίδης με 3,25%, Καστανίδης με 2,99% και Γερουλάνος με 2,97%.

 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης

Εν μέσω χειροκροτημάτων και συνθημάτων, όπως «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό», έφτασε λίγο μετά τις 12:40, o Nίκος Ανδρουλάκης στο γραφείο του στην οδό Ιπποκράτους.

«Η Δημοκρατική παράταξη απόψε επιστρέφει, το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει», τόνισε στην πρώτη του δήλωση μετά τις εκλογές ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ολόκληρη η δήλωση Ανδρουλάκη

«Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που ήρθαν και μας τίμησαν σε αυτή την πολύ μαζική διαδικασία.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, που δώσαμε έναν αγώνα με πολιτικό πολιτισμό, με αξιοπρέπεια και ενότητα. Την ενότητα που είναι και η βασική παρακαταθήκη της αείμνηστης Προέδρου μας, Φώφης Γεννηματά.

 Από την αρχή αυτής της προσπάθειας, είπα ότι η δύναμη μου είναι η βάση της Παράταξης και όσοι την επιθυμούν περήφανη και ισχυρή. Θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την τιμή που μου έκαναν και δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω την εντολή τους για ανανέωση, για ενότητα και πολιτική αυτονομία.

 Η Δημοκρατική Παράταξη απόψε επιστρέφει, το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει».

 

Ο Γιώργος Παπανδρέου

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση προχώρησε σε δήλωση τα ξημερώματα της Δευτέρας δίνοντας ραντεβού στον δεύτερο γύρο.

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στη συμμετοχή των πολιτών και τόνισε ότι την επόμενη Κυριακή οι πολίτες θα αποφασίσουν για την τύχη της παράταξης και την ταυτότητά της.

Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου:
“Πετύχαμε τον στόχο να κινητοποιήσουμε μεγάλο μέρος των προοδευτικών πολιτών. Όσοι μας τίμησαν με τη μεγαλειώδη τους συμμετοχή, την επόμενη Κυριακή αποφασίζουν για την τύχη της παράταξής μας. Την πορεία και το μέλλον της. Την ταυτότητα και την προοδευτική πορεία του κινήματός μας. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας και σας καλώ στη μάχη της επόμενης Κυριακής.”
spot_img
spot_img