Κοινωνία

Θλίψη στην Αργολίδα για τον Αγγελή Προύντζο που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό

Θλίψη επικρατεί και στην Αργολίδα στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Αγγελή Προύντζου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών νικημένος στην πολύμηνη μάχη τον κορονοϊό.

Ο Αγγελής Προύντζος με καταγωγή από το Ναύπλιο, ήταν ασφαλιστής, ζούσε στο Πέραμα Αττικής και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δήμαρχος. Με τη σύζυγό του Νίκη απέκτησαν δύο κόρες.

Είχε ασχοληθεί με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε ομάδες της Αργολίδας, μεταξύ αυτών και ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου.

 

Ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό από τις 2 Αυγούστου και δεν κατάφερε να βγει νικητής από τη ΜΕΘ…

Όπως γράφει ο φίλος του, βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος ήταν υγιής, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, όμως δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί: «“Θα το κάνω το εμβόλιο” είπες όμως δυστυχώς δεν πρόλαβες».

 

Ο Φοίνικας Επιδαύρου, σε συλλυπητήρια ανακοίνωση, αναφέρει για την απώλειά του:

«Το Δ.Σ του Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑ εκφράζει τη θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αγγελου Προυντζου,που σήμερα έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα.

Ο Άγγελος, τίμησε ως ποδοσφαιριστής για χρόνια την φανέλα της ομάδας μας, αγάπησε πολύ τη «Φοινικάρα» όπως την αποκαλούσε πάντα, και ήταν συνοδοιπόρος μετέπειτα όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθεια μας.

Είχες μεγάλα όνειρα οπως μας έλεγες για αυτή την ομάδα Άγγελε μας, δεν πρόλαβες όμως να βοηθήσεις να πραγματοποιηθούν γιατί έφυγες για την γειτονιά των Αγγέλων…

Θα σε θυμόμαστε πάντα φιλε μας,για πάντα στις καρδιές μας, καλό παράδεισο!».

 

Για την απώλειά του, η παράταξη «Δύναμη Πολιτών» Περάματος, της οποίας ήταν επικεφαλής, αναφέρει:

Αντίο φίλε…

Ο Αγγελής μας δεν μένει πια εδώ. Ο δικός μας Άγγελος ταξίδεψε στους ουρανούς, τα ξημερώματα της 30ης Νοεμβρίου, σε ηλικία 51 ετών. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Σύζυγος και πατέρας, αδερφός, φίλος, συνεργάτης.

Επιτυχημένος επαγγελματίας και με τεράστιες επιτυχίες στο χώρο των ασφαλίσεων, σημείωσε πολυετή και σημαντική προσφορά και στην εκπαίδευση, έχοντας διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, αλλά και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Έχοντας δηλώσει πάντοτε «παρών» στα κοινά, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για την πόλη μας και με όραμα για τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας, ίδρυσε το 2019 την παράταξη «Δύναμη Πολιτών», με την οποία εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του ίδιου έτους.

Θέλησε πάντα να μείνει μακριά από κομματικές αντιπαραθέσεις κι ονειρευόταν να εμπνεύσει τους Περαμιώτες ν’ αντιμετωπίσουν όλοι μαζί ενωμένοι τα προβλήματα του τόπου μας.

Για όλους εμάς, που γίναμε συμμέτοχοι και συνοδοιπόροι στο όραμά του και είχαμε τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του, ο Αγγελής ήταν κάτι παραπάνω από ένας φίλος. Έγινε ο δικός μας άνθρωπος.

Σε τούτη την ώρα της βαθιάς θλίψης, όλη μας η σκέψη και η αγάπη πηγαίνει στην υπέροχη σύζυγό του, τη Νίκη, που ήταν πάντα δίπλα του και τον στήριξε με κάθε τρόπο και με όλες της τις δυνάμεις και στις δύο καταπληκτικές κόρες του, τη Μαντώ και τη Σωτηρία.

Ένας άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε, με αποτελεσματικότητα, αισιοδοξία κι αποφασιστικότητα. Θα μας λείψει πολύ. Αντίο φίλε”…

 

Share
Από τα
argolika.gr

Πρόσφατα

Γέμισε μοτοσικλέτες και ροκ μουσική το κέντρο του Άργους

Μοτοσικλέτες και ροκ μουσική στο κέντρο του Άργους Περίπου διακόσιοι μοτοσικλετιστές αλλά λκαι πλήθος κόσμου…

3 ώρες πριν

19 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν – Κάποια γεγονότα σαν σήμερα

19 Μαΐου: γεγονότα σαν σήμερα Εικόνες: Πρόσφυγες Πόντιοι, Τόμας Έντουαρντ Λόρενς, Χο Τσι Μινχ, η…

12 ώρες πριν

Κινηματογραφικές εικόνες από τον “Κύκνο” στο Ναύπλιο, τη δεκαετία του ’60

Πλάνα από τον "Κύκνο" στο Ναύπλιο τη δεκαετία του ’60 Το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα ("Ίδρυμα…

16 ώρες πριν

Άργος: Ανακοίνωση για την απώλεια του Θεοδόση Π. Θωμόπουλου από το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ

Άργος: απώλεια του Θεοδόση Π. Θωμόπουλου Για τον θάνατο του Αργείου Θεοδόση Πέτρου Θωμόπουλου εξέδωσε…

19 ώρες πριν

Πολλά τα προβλήματα των βρεφικών-παιδικών σταθμών Δήμου Ναυπλιέων – Συνέλευση των γονέων

Tα προβλήματα των βρεφικών-παιδικών σταθμών Ναυπλιέων ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΒΡΕΦΙΚΩΝ…

20 ώρες πριν

Ακαδημίες ανδρικού βόλεϊ δημιουργεί η Γ.Ε. Ναυπλίου

Ακαδημίες ανδρικού βόλεϊ δημιουργεί η Γ.Ε. Ναυπλίου Άλλη μια πρωτοποριακή κίνηση από τη Γυμναστική Ένωση…

22 ώρες πριν