spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Ενστάσεις Γαλάνη για την ημέρα και τις ώρες της διακοπής υδροδότησης στο Δήμο Επιδαύρου

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Τις ενστάσεις του για τον προγραμματισμό της αυριανής πρωινής εξάωρης διακοπής υδροδότησης σε οικισμούς του Δήμου Επιδαύρου, εκφράζει ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Δήμος για όλους», Αθανάσιος Γαλάνης.

Σε επιστολή προς τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Επιδαύρου αναφέρει:

“Κύριε πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΕΠ,

-Eίδαμε σήμερα τις ανακοινώσεις σας για 6ωρη διακοπή υδροδότησης και έχουμε τις ενστάσειςμας, διότι, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας, είναι επικίνδυνη η απόφαση σας για συντήρηση της κεντρικής δεξαμενής του Λυγουριού, αύριο, ημέρα Παρασκευή  8πμ έως 14μμ, ημέρα εργάσιμη που τα σχολειά και οι επιχειρήσεις είναι σε λειτουργία.

-Σκεφτείτε σοβαρά ότι είναι ώρες αιχμής και δεν θα υπάρχει τρόπος να πλύνουν ούτε τα χέρια τους οι κάτοικοι του κεντρικού οικισμού αλλά και των 7 οικισμών που υδρεύονται από την εν λόγω δεξαμενή.

-Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να αλλάξετε τον προγραμματισμό σας έστω και τώρα, με την απαιτούμενη οικονομική επιβάρυνση λόγω εργασιών σε απογευματινή ώρα, ή ακόμα και εκτός εργασίμων ημερών.”

Πού θα γίνει η διακοπή

Η ΔΕΥΑ Επιδαύρου ανακοίνωσε τη διακοπή υδροδότησης την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στους οικισμούς: Γιαννουλαίικα, Χουνταλαίικα, Κοκκινάδες, Σταματαίικα, Ρουσβαναίικα, Αναστασοπουλαίικα και Άγιο Ανδρέα.

 

spot_img