spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα της Ευτυχίας Γιαννάκη παρουσιάζεται στο Ναύπλιο

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 5μμ, οι  εκδόσεις Ίκαρος και οι Βιβλιοθήκες του Φουγάρου παρουσιάζουν το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα της Ευτυχίας Γιαννάκη, “Στη φωλιά του ιππόκαμπου”. Το δεύτερο μέρος της “Τριλογίας του βυθού”, με ήρωα τον Αστυνόμο Χάρη Κόκκινο.

  • Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τη φιλόλογο Σοφία Πανταζή.
  • Την παρουσίαση βιβλίου συντονίζει η υπεύθυνη της Λέσχης Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης Ανθός του Φουγάρου, Σόνια Κωνσταντινοπούλου.

Η είσοδος επιτρέπεται σε εμβολιασμένους, νοσήσαντες ή όσους έχουν rapid test των τελευταίων 48 ωρών.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλ. 2752047380.

 

Η Ευτυχία Γιαννάκη με τη μετρημένη και διεισδυτική γραφή της παρουσιάζει  μια ιστορία μυστηρίου που πηγάζει από την καθημερινότητα και απαντάει σε καίρια κοινωνικά ζητήματα. Ένα σύγχρονο λογοτεχνικό noir, όπου οι ήρωες, οι διάλογοί  και οι εικόνες που περιγράφει, τοποθετούν  τον αναγνώστη άμεσα στο λογοτεχνικό της σύμπαν, κάνοντάς τον  κομμάτι του αινίγματος  αλλά  και να αμφιβάλει κάθε στιγμή για την αλήθεια γύρω του.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Αθήνα. Ύδρα. Ιούνιος 2020. Μια μαχόμενη δημοσιογράφος εντοπίζεται νεκρή στην πισίνα ενός ρετιρέ στο Κολωνάκι, στο διαμέρισμα του πρώην συζύγου της, διακεκριμένου ζωγράφου, που παραμένει εξαφανισμένος. Στο στήθος της έχει ένα τατουάζ με έναν τεράστιο ιππόκαμπο. Τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και η κοινή γνώμη αναστατώνονται, με τα πιθανά σενάρια της δολοφονίας να μένουν ανοιχτά μέχρι το τέλος.

spot_img