spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Θλίψη στο Άργος για το θάνατο της Κικής Σχοινοχωρίτη, τέως προέδρου του Λυκείου Ελληνίδων

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Θλίψη επικρατεί στο Άργος, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Αγγελικής (Κικής) Κωνσταντίνου Σχοινοχωρίτη η οποία έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 23 Νοεμβρίου.

Επί χρόνια η Κική Σχοινωχωρίτη διετέλεσε πρόεδρος του παραρτήματος Άργους του Λυκείου Ελληνίδων καθώς και σε άλλες θέσεις του Δ.Σ., προσφέροντας τις υπηρεσίες της στην πολιτιστική ζωή του τόπου. Τα τελευταία χρόνια ήταν επίτιμη πρόεδρος του Λυκείου.

Όσοι τη γνώρισαν θα τη θυμούνται για ευγένεια και την εργατικότητα που τη διέκριναν.

 

Η κηδεία της Αγγελικής Σχοινοχωρίτη θα γίνει την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, στις 3.30μμ, στον ιερό ναό του Αγίου Πέτρου στο Άργος. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό στις 3μμ.

Τα συλλυπητήριά μας στους οικείους της.

 

Ψήφισμα του Δ.Σ. του παραρτήματος Άργους του Λυκείου Ελληνίδων

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Παραρτήματος Άργους συνεδρίασε εκτάκτως, μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου της αγαπητής Αγγελικής Σχοινοχωρίτου, η οποία υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Παραρτήματος Άργους, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν Επίτιμη Πρόεδρος.

Εκτιμώντας τη σημαντική προσωπικότητα, την αγάπη, το ήθος, και την προσφορά της εκλιπούσης στο χώρο του Πολιτισμού, το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένειά της.

2. Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία και να εκφωνήσει επικήδειο η Πρόεδρος.

3. Αντί στεφάνου να κατατεθεί εκ μέρους του Δ.Σ ένα χρηματικό ποσό σε κοινωφελή ιδρύματα του Δήμου μας.

4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα μέσα ενημέρωσης, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Τα μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων Παραρτήματος Άργους, οι δάσκαλοι, οι χορευτές και οι χορωδοί, με βαθύτατη θλίψη, αποχαιρετούν έναν εξαιρετικό και μοναδικό άνθρωπο, έναν εργάτη και ιδεολόγο της Λαϊκής Παράδοσης: την αγαπητή σε όλους μας Αγγελική Σχοινοχωρίτου, η οποία αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ζωή της στην εθελοντική προσφορά και στήριξη του Πολιτισμού. Θα μας λείψει ο πρόσχαρος τρόπος της, η ευγένεια της ψυχής της και η σοφία της…

Αγαπημένη μας κ. Κική, καλό ταξίδι…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων παραρτήματος Άργους

spot_img