spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

“Κρίσιμες στιγμές”: Εικόνες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Μανούσου Μανουσάκη στην Καρυά

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

“Κρίσιμες στιγμές” είναι ο τίτλος της νέας μίνι σειράς του Μανούσου Μανουσάκη για την ΕΡΤ, κάποια από τα γυρίσματα της οποίας έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στην Καρυά Αργολίδας. Σε έναν χώρο όπου είναι γνώριμος στους τηλεθεατές από το «Καφέ της Χαράς» αλλά και από διαφημιστικά σποτ…

Μετά το διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Βαρδιάνος στα Σπόρκα» και το αυτοβιογραφικό διήγημα του Γεωργίου Βιζυηνού, «Ποιος ήταν ο φονεύς του αδελφού μου», η νέα μίνι σειρά με τίτλο «Κρίσιμες στιγμές», (μεταφορά του βιβλίου της Γαλάτειας Καζαντζάκη) της οποίας η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί αμέσως μετά το τέλος της μεταφοράς του δεύτερου διηγήματος, έρχεται να καθηλώσει τόσο με την αριστουργηματική μεταφορά του όσο και με τις συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών υπό τις μαεστρικές καθοδηγήσεις του Μανούσου Μανουσάκη.

Η σειρά, τεσσάρων επεισοδίων, θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 10μμ. Η ιστορία μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’40, ΤΗΝ Κατοχή και την Εθνική Αντίσταση…

Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή με κινηματογραφική αισθητική, εικόνες που «ζωντανεύουν» την κάθε σκηνή, απίστευτες ερμηνείες από ένα ταλαντούχο καστ, με την Τάνια Τρύπη και τον Άκη Σακελλαρίου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζουμε προέρχονται από τον Σύλλογο Καρυάς “Το Αρτεμίσιο”, ο οποίος αναφέρει:

“Tο Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τον Μανούσο Μανουσάκη για την επιλογή του χωριού μας ως τόπου γυρισμάτων της mini σειράς η οποία θα προβληθεί στην ΕΤ1 και βασίζεται στη συλλογή διηγημάτων της Γαλάτειας Καζαντζάκη “Κρίσιμες στιγμές”.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στα μέλη του συλλόγου που πλαισίωσαν ως κομπάρσοι τα γυρίσματα της σειράς στην Καρυά. Ευχαριστούμε επίσης ιδιαίτερα την Κωνσταντίνα Πατούρα για τη συνολική επικοινωνία με τους κεντρικούς συντελεστές των γυρισμάτων.”

 

spot_img