spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Ο Δήμος Επιδαύρου θα είναι ο “Τιμώμενος Δήμος” στη διεθνή έκθεση “Philoxenia 2021”

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Ο Δήμος Επιδαύρου προτάθηκε να είναι ο “Τιμώμενος Δήμος” στην έκθεση “Philoxenia 2021”.

Η 36η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού, Philoxenia 2021 πραγματοποιείται από την Παρασκευή 12 έως και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Κάθε χρόνο η Διεθνής Έκθεση τουρισμού Philoxenia συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των επαγγελματιών του Τουρισμού και των εμπορικών επισκεπτών, που αυξάνονται κάθε χρόνο, αφού αποτελεί μια κορυφαία εμπειρία για τους επισκέπτες αλλά και το κοινό της.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης:

“Η εξωστρέφεια του Δήμου μας ήταν το μεγάλο στοίχημα που έπρεπε να ξανακερδισουμε!

Το 2019 μετά από 10 τουλάχιστον χρόνια βρεθήκαμε στην κορυφαία ελληνική έκθεση Τουρισμού “Philoxenia” και με την παρουσία μας κερδίσαμε το ενδιαφέρον των διοργανωτών.

Το 2021, μετά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης, προταθηκαμε για “Τιμώμενος Δήμος” στην “Philoxenia 2021”!

Αυτό ήταν και το αντικείμενο της συνάντησης μας με την διοίκηση της έκθεσης στο περιθώριο του συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη πριν λίγες ημέρες.

Από 12 έως 14 Νοεμβρίου η Θεσσαλονίκη, η Βόρεια Ελλάδα και φυσικά όλος ο τουριστικός κόσμος θα γνωρίσει την “άλλη Επιδαυρο”.

Μαζί με τα μνημεία μας, θα ξεναγηθεί στην ιστορία μέσω της Α Εθνοσυνέλευσης της Επιδαύρου, θα μάθει για τις βυζαντινές εκκλησιές μας και την πρώτη τοξωτή γέφυρα στην Καζάρμα, θα περπατήσει στα μονοπάτια μας. Θα τρέξει στο epidavros action. Θα κάνει κατάδυση, “πάρα πέντε”, θα ψαρεψει και θα μαζέψει ελιές!

Θα δοκιμάσει τυρί, ζυμαρικά και παξιμάδια από την Τραχεια, το Κολιακι και το Αδάμι. Θα γευτεί λάδι από το Λυγουριο και τη Δημαινα, μέλι και ελιές από τον Άγιο Δημήτριο, πορτοκάλια από τη Νέα και την Αρχαία Επίδαυρο!”

 

spot_img