spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Υπογράφηκε σύμβαση για ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους της Ερμιόνης

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Στο Δημαρχείο Κρανιδίου, την Πέμπτη 21/10, ανατέθηκε σε ανάδοχο και υπογράφηκε η Σύμβαση Κατασκευής του Έργου «Ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών Δ.Ε. Ερμιόνης», προϋπολογισμού 70.599€.

Το έργο της οδοποιίας που αφορά την Δ.Ε. Ερμιόνης, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και είναι καταχωρημένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του Δήμου Ερμιονίδας.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος:

“Οι πολίτες δικαίως διαμαρτύρονταν και σε κάποιες περιπτώσεις συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για την άσχημη εικόνα του οδικού δικτύου. Εμείς, μέσα σε 2  χρόνια υλοποιήσαμε έργα οδοποιίας που είχαν να τα δουν χρόνια οι πολίτες του Δήμου μας καθαρίζοντας παράλληλα και τα πρανή των δρόμων από κλαδιά, θάμνους και χορτάρια.

Μπορεί κάποιοι να ανησυχούν –και δεν το κρύβουν- επειδή η διοίκησή μας υλοποιεί ένα πρωτόγνωρο έργο, αλλά δεν πρόκειται να σταματήσουμε.

Με πολλή δουλειά και αρκετές δυσκολίες, έχοντας έλλειψη προσωπικού για την κάλυψη ενός τόσο εκτεταμένου Δήμου, η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά.

Γι’ αυτό το λόγο θέλω να συγχαρώ τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών αλλά και τη δημοτική μας ομάδα για το καλό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε τις συντηρήσεις – επισκευές του Δημοτικού οδικού Δικτύου και με άλλα έργα, που έχουν ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο ενώ, στοχεύουμε σε έργα και υποδομές που βελτιώνουν, αλλάζουν όψη και οδηγούν την Ερμιονίδα στο μέλλον.”

spot_img