spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Iσόπαλος με 1-1 ο Φείδωνας στην Αγία Παρασκευή  – Επεισόδια σε βάρος της αργολικής ομάδας

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Με το βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψαν τα νεαρά κορίτσια του Φείδωνα από την έδρα της Αγίας Παρασκευής για το πρωτάθλημα της Α΄εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Παρά το γεγονός ότι στο 5΄λεπτό δέχθηκαν ένα τυχερό τέρμα και από το 40΄λεπτό έμειναν με δέκα παίκτριες, αντέδρασαν αποφασιστικά και ισοφάρισαν με την Κυριακή Καβαθά στο 90΄λεπτό μετά από ωραίο συνδυασμό  και σέντρα της Χριστίνας Βαλκάνη.

Ο Δημήτρης Τότσικας διαχειρίστηκε τακτικά πολύ έξυπνα το παιγνίδι το οποίο διεξήχθη σε έναν άσχημο και βαρύ αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής Τραϊφόρος Αντώνιος της Ένωσης Πειραιά ανέχθηκε το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας.

Με τη λήξη του αγώνα δέχθηκε ομαδική επίθεση από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής και αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συντάξει το Φύλλο Αγώνα το οποίο είναι επιβαρυντικό για τη γηπεδούχο ομάδα.

Η αποστολή του Φείδωνα, λόγω των σοβαρών αυτών γεγονότων, επέστρεψε με  καθυστέρηση και πολλά παράπονα από τη …φιλοξενία.

 Έπαιξαν οι: Παναγιωτοπούλου–Κόμνα Δήμητρα, Βαλκάνη Χριστίνα, Λουλεμέ Μαρίνα, Καββαθά Κυριακή, Σιώζου Καίτη, Μούγιου Μαρία-Ελένη (83΄Βλάχου), Πάστρα Μαρκέλα (77΄Μπακασιέτα Αρ.), Τριανταφύλλου Βάσια (66΄Τσιράκη), Γαλάνη Ζωή, Καραγιάννη Ειρήνη, Δημητρίου Μαρία (83΄Παραλυκούδη).

spot_img