spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Κλειστά την Παρασκευή τα σχολεία στην Αργολίδα – Ποιοι παιδικοί σταθμοί θα είναι ανοικτοί

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Ανοιχτοί οι παιδικοί σταθμοί στους Δήμους Ναυπλιέων, Επιδαύρου

Κλειστά εξαιτίας της κακοκαιρίας θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στον Δήμο Άργους Μυκηνών. 

Στο Δήμο Ναυπλιέων τα σχολεία θα μείνουν κλειστά ενώ θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Στο Δήμο Επιδαύρου τα σχολεία θα μείνουν κλειστά ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου.

Στο Δήμο Ερμιονίδας όλα τα σχολεία α’βαθμιας και β΄βαθμιας εκπαίδευσης αλλά και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ θα παραμείνουν κλειστά.

 

Η ανακοίνωση του Δήμου Άργους-Μυκηνών

Μετά το έκτακτο δελτίο  επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ περιλαμβάνοντας  και τον Δήμο μας, και για την ασφάλεια των μικρών μαθητών, των συνοδών τους και των εκπαιδευτικών, με απόφαση Δημάρχου θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή 15/10 τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του  Δήμος Άργους Μυκηνών:

Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου,Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης  Δήμου).

 

Η ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 με απόφαση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των έντονων βροχοπτώσεων από την κακοκαιρία «Μπάλλος» όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ναυπλιέων για την ασφάλεια των μαθητών, των μαθητριών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, θα παραμείνουν κλειστά, ως προληπτικό μέτρο.

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί για την εξυπηρέτηση των γονέων που εργάζονται στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα. Είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε γονέα να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες των σταθμών.

spot_img