spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Νέα γήπεδα ποδοσφαίρου σε Νέα Κίο και Δαλαμανάρα

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Μέσω του προγράμματος “Φιλόδημος” ο Δήμος Άργους-Μυκηνών θα υλοποιήσει δύο νέα γήπεδα σε Νέα Κίο και Δαλαμανάρα συνολικού προϋπολογισμού 728.067 ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου, το γήπεδο της Νέας Κίου θα μπορεί να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες έως και κατηγορίας Super League.

Την Πέμπτη 23/9, ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος επισκέφθηκε το γήπεδο της Νέας Κίου όπου και ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του σύγχρονου γηπέδου.

Το νέο γήπεδο θα διαθέτει μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο αγωνιστικό χώρο, κερκίδες και σύστημα φωτισμού συμπεριλαμβανομένων των ζωνών ασφαλείας περιμετρικά των γραμμών του αγωνιστικού χώρου.

Σήμερα Πέμπτη, ξεκίνησαν χωματουργικές εργασίες καθώς και εργασίες καθαιρέσεων υπαρχόντων κατασκευών, ενώ απαιτούνται ακόμα εργασίες που προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε διάστημα 9-12 μηνών.

Ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημ. Καμπόσος δήλωσε:

«Αυτό το γήπεδο της Νέας Κιου  μαζί με το γήπεδο της Δαλαμανάρας είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» ενώ συμβάλλει οικονομικά και ο δήμος μας. Ο  προϋπολογισμός του γηπέδου της Νέας Κιου που βρισκόμαστε σήμερα προσεγγίζει τις 600.000 ευρώ και θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει όλων των κατηγοριών αγώνες και ευελπιστούμε να γίνει πόλος έλξης για πολλές αθλητικές διοργανώσεις».

spot_img