spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Τρία βραβεία για το Νοσοκομείο Άργους στα Healthcare Business Awards 2021

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, έγινε η τελετή απονομής των βραβείων Healthcare Business Awards 2021, όπου το Νοσοκομείο Αργολίδας και η Νοσηλευτική Μονάδα Άργους απέσπασε τρία βραβεία στην ενότητα Κοινωνική Ευαισθησία:

Χρυσό βραβείο για την Ενεργοποίηση Εθελοντών νοσηλευτών και Μαιών για την διαχείριση της πανδημίας. Το βραβείο παρέλαβε η Σοφία Πετρουλά.

Ασημένιο βραβείο για τις ομάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης. Το βραβείο παρέλαβαν η Αικατερίνη Γαμβρουλά και η Ελπίδα Στράτου.

Ασημένιο βραβείο για τη Λειτουργία Ιατρείου Ελέγχου Παιδικού Βάρους σε επαρχιακό Νοσοκομείο και την προφορά του στον ευαίσθητο παιδιατρικό πληθυσμό. Το βραβείο παρέλαβε ο γιατρός Σταύρος Αντωνόπουλος.

 

Ο θεσμός που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και κοινωνικής προσφοράς στον κλάδο της Υγείας και διοργανώθηκε για 6η χρονιά από την Boussias και το Health Daily. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων ήταν φέτος ο Ακαδημαϊκός και πρώην Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Περισσότεροι από 300 εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς, της Ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, κοινωφελών οργανισμών και συλλόγων ασθενών, συγκεντρώθηκαν στο Κελλάρι Παπαχρήστου στην Παιανία για να τιμήσουν τις καλύτερες εκφάνσεις της προσφοράς στην Υγεία, την Επιστήμη και την Κοινωνία, για τη χρονιά που πέρασε. Οι βραβεύσεις φέτος έχουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς ένα μεγάλο μέρος των δράσεων αφορούν στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Μίνα Γκάγκα, η οποία απένειμε και τις τιμητικές διακρίσεις. Από το υπουργείο Υγείας επίσης παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, κ. Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, κ. Ιωάννης Κωτσιόπουλος.

 

spot_img