.
Αυγοφέτες αλανιάρες
Πρόταση από τη σεφ Τασούλα Σταματοπούλου
Υλικά:
• ½ κιλό προζυμένιο ψωμί (φραντζόλα 2 ημερών)
• 4 χωριάτικα αυγά
• ½ φλυτζάνι τσαγιού φρέσκο γάλα
• ½ κ/γ αποξηραμένος δυόσμος
• ½ κ/γ αποξηραμένη ρίγανη
• ¼ κ/γ σκόνη κάρι
• αλάτι, πιπέρι
• ελαιόλαδο για τη τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Σε μπολ χτυπάμε ελαφρά τα αυγά με αυγοδάρτη. Συμπληρώνουμε το γάλα και τα υπόλοιπα υλικά. Βουτάμε τις φέτες ψωμιού στο μείγμα αυγού και από τις δύο μεριές μέχρι να τραβήξουν καλά και τηγανίζουμε μέχρι αν ψηθεί το αυγό και να χρυσαφίσει.
Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας τις αυγοφέτες και γαρνίρουμε με τριμμένη σκληρή φέτα, πιπεριά Φλωρίνης και ροδέλες ελιάς.
Facebook: www.facebook.com/anastamatop
Email: anastamatop@gmail.com
Youtube: www.youtube.com/channel/UCjTxONtG-03IvL5gCSxcCnQ
Instagram: a.stamatopoulou
Εικόνα: Αργολικός κάμπος – Λάρισα Άργους Μύρωμα Αργολικής Πασχαλιάς (του Γιώργου Κόνδη) Η Πασχαλιά είναι…
4 Μαΐου: γεγονότα σαν σήμερα Εικόνες: H Γ΄Σύνοδος στο Τολέδο όπου εισάγεται στο Σύμβολο της…
Πάσχα στο Ναύπλιο στην Επανάσταση του 1821 «Καλή Ανάσταση», να έχουμε… Το εύχομαι σε φίλους…
Ανακοίνωση του παραρτήματος Ναυπλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου…
Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει και μας προτείνει μαγειρίτσα με μοσχάρι. Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι σπάλα…
Από την Αργολίδα ο νικητής των 100.000 ευρώ στο "Σκρατς" Κέρδη άνω των 2,3 εκατ.…