spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Περισσότεροι από 300 οι συμμετέχοντες στο Τρίαθλο Επιδαύρου

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός στο Δήμο Επιδαύρου, μετά από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Το Σαββατοκύριακο 11-12/ 9/ 2021 η καρδιά της τριαθλητικής κοινότητας χτύπησε πάλι στην Επίδαυρο όπου πάνω από 300 αθλητές έδωσαν το παρών, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και χάρισαν μοναδικές αθλητικές στιγμές.

Διοργανωτές ήταν ο Δήμος Επιδαύρου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η εταιρεία Why-not.

Όπως αναφέρεται από τον Δήμο Επιδαύρου:

“Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές, των οποίων ο ρόλος είναι ο σημαντικότερος, τους εθελοντές ιατρούς του αγώνα, τους μόνιμους κατοίκους του Δήμου μας, που σεβάστηκαν και βοήθησαν στις αλλαγές που είχαμε το 2ημερο στην καθημερινότητά τους, αλλά και του επαγγελματίες – υποστηρικτές του αγώνα.

Επίσης η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και όλων των φορέων ήταν καταλυτική για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Με την ευχή το 2022 να είναι μια χρονιά “ελεύθερη” και με δυνατότητα για πολλές αθλητικές εκδηλώσεις, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο του 2022.”

spot_img