Υπογράφηκαν προγραμματικές συμβάσεις για έργα στην Αργολίδα

Σειρά προγραμματικών συμβάσεων για έργα στην Αργολίδα υπέγραψε την Πέμπτη 19 Αυγούστου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας κατά την επίσκεψή του στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. Ειδικότερα:

Η σύμβαση- πλαίσιο που περιλαμβάνεται στο μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Πάρνωνας Α.Ε.» για εγγειοβελτιωτικά και οδικά έργα Ν. Αργολίδας ύψους 300.000€ όπου ενδεικτικά περιλαμβάνονται:

• Ο κόμβος στην Ξηρόβρυση ΕΟ Άργους-Τριπόλεως
• Η μελέτη για την αντικατάσταση των γεφυρών της Ν. Κίου
• Ο εκσυγχρονισμός του αντλιοστασίου των Ιρίων
• Το αρδευτικό έργο στα Πυργιώτικα

Η προγραμματική Σύμβαση για τη μελέτη της ανέγερσης του ενωσιακού γηπέδου της Π.Ε. Αργολίδας στη Νέα Τίρυνθα ύψους 60.000€.

Επίσης ο περιφερειάρχης υπέγραψε σύμβαση κατασκευής έργου για τη συντήρηση του επαρχιακού δικτύου Ερμιονίδας ύψους 181.087€.

Ο κ. Νίκας απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και προέβη σε ανακοινώσεις για όλα τα έργα βαρύνουσας σημασίας που προωθούνται στην Αργολίδα και αφορούν στη δημοπράτηση νέων έργων, στην αγορά του πρώην εργοστασίου ΡΕΑ για την κατασκευή νέου Διοικητηρίου, το Νοσοκομείο Αργολίδας, τον κόμβο στα Φίχτια, την ένταξη έργου στο Δήμο Επιδαύρου για την ανάπλαση δρόμων στο Λυγουριό κ.ά.

Όπως ανέφερε μετά την υπογραφή των συμβάσεων ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος: “Παίρνουν το δρόμο τους πολλά και σημαντικά έργα για την Αργολίδα. Προχωράμε με γοργά βήματα στην ανάπτυξη της Αργολίδας κι έχουμε ως προτεραιότητα να γίνουν οι επιθυμίες των πολιτών πράξη!”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία σχόλια

35χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Ναύπλιο

Το πρωί του Σαββάτου 13 Αυγούστου εντοπίστηκε νεκρός ένας 35χρονος στο σπίτι όπου κατοικούσε στην Πρόνοια Ναυπλίου. Οι οικείοι τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις και...

Νοσοκομείο Άργους: Τετραήμερη εφημερία χωρίς παιδίατρο, ουρολόγο, ψυχίατρο (του Π. Καρούζου)

Γράφει ο Πέτρος Καρούζος, δημοτικός σύμβουλος Άργους-Μυκηνών Πρόγραμμα εφημεριών με ελλείψεις γιατρών σε βασικές ειδικότητες έβγαλε το νοσοκομείο Άργους για το τετραήμερο του Δεκαπενταύγουστου. Από το πρόγραμμα απουσιάζουν παιδίατρος,...

Το πρώτο ιπποφορβείο της Ελλάδας, στην παραλία του Άργους (του Γ. Γιαννούση)

του Γιώργου Γιαννούση* Η φωτογραφία που παρουσιάζουμε είναι του 1909 και σε αυτήν αποτυπώνεται η επαναλειτουργία του ιπποφορβείου του Άργους έπειτα από πολλές δεκαετίες ερήμωσης....

Ευχαριστίες της οικογένειας Οδυσσέα Κουμαδωράκη

Ευχαριστίες της οικογένειας Οδυσσέα Κουμαδωράκη Ολόψυχα ευχαριστούμε τους συγγενείς, φίλους, συναδέλφους, μαθητές και συμπολίτες που μας συμπαραστάθηκαν και μας συμπαρίστανται στο βαρύ μας πένθος. Ευχαριστούμε όσους...

Πρόσφατα θέματα

Πρόσφατα θέματα

35χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Ναύπλιο

Το πρωί του Σαββάτου 13 Αυγούστου εντοπίστηκε νεκρός ένας...

Γ. Γκιόλας: Εφημερία του Δεκαπενταύγουστου στην Αργολίδα χωρίς γιατρούς σε βασικές ειδικότητες

Δήλωση του Γιάννη Γκιόλα, βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Με λύπη...

Νοσοκομείο Άργους: Τετραήμερη εφημερία χωρίς παιδίατρο, ουρολόγο, ψυχίατρο (του Π. Καρούζου)

Γράφει ο Πέτρος Καρούζος, δημοτικός σύμβουλος Άργους-Μυκηνών Πρόγραμμα εφημεριών με...

Χαλάνδρι: Νεκρή οκτάχρονη από θερμοπληξία – Την ξέχασαν μέσα σε αυτοκίνητο

Τραγωδία σημειώθηκε την Παρασκευή, σε γειτονιά Ρομά στο Χαλάνδρι,...

Λυμπέρης: Ο κ. Νίκας είναι υπεύθυνος για την τραγωδία που βιώνουν οι αγρότες της Αργολίδας

Ανακοίνωση του Αντώνη Λυμπέρη, περιφερειακού συμβούλου Π.Ε. Αργολίδας με...

Προτείνουμε...