Αντώνης Λυμπέρης: Ζητείται επειγόντως «τσίπα»

Δήλωση του περιφερειακού συμβούλου Π.Ε. Αργολίδας της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Αντώνη Λυμπέρη

Περιπτώσεις σαν αυτές που ζούμε με επίκεντρο την Αργολίδα απογοητεύουν ακόμη και τους πιο καλοπροαίρετους πολίτες σχετικά με τα ζητούμενα και τις φιλοδοξίες κάποιων αιρετών.

Με φόντο το μεγάλο έργο σε πολλούς τομείς, που η Περιφερειακή Αρχή Τατούλη άφησε ως παρακαταθήκη στην Αργολίδα, εξελίσσεται μία άτυπη μάχη και μία ανοίκεια προσπάθεια οικειοποίησης της συλλογικής δουλειάς των αιρετών της παράταξης Τατούλη την περίοδο 2014-2019.

Μία πτυχή των έργων, αφορούσε τον αθλητισμό.

Εκεί παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου, από αποπεμφθέντες της παράταξής μας και εκπροσώπους της νυν Περιφερειακής Αρχής, όπου «σφάζονται» κυριολεκτικά στα πόδια του Παναγιώτη Νίκα, που τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση αφού πέτυχε το στόχο του εξευτελισμού των εχόντων «χαλαρές» αντιστάσεις σε ταξίματα και σε υποσχέσεις.

Έχοντας αποδυναμώσει τους αφελείς από αξιοπρέπεια και πολιτικό ανάστημα, τώρα αφήνει ελεύθερη την αρένα, όπου ως άλλοι μονομάχοι ξεκίνησαν τον αγώνα οι αντίπαλοι. Αυτό όμως είναι ένα γεγονός, που υποτιμά την Αργολίδα και τους Αργολιδείς, διότι έγινε ολοφάνερος ο σκοπός των πρωταγωνιστών. Δηλαδή οι θέσεις και τα αξιώματα και όχι η δουλειά για τον τόπο.

Επειδή η λαϊκή παροιμία «δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση, να υπενθυμίσω πως μέχρι σήμερα ο κ.Νίκας και οι σύμβουλοι του, παλεύουν με μεγάλες καθυστερήσεις μάλιστα, να προχωρήσουν τα έργα που άφησε μελετητικά έτοιμα και τα περισσότερα δημοπρατημένα, η Περιφερειακή Αρχή Τατούλη και όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αργολίδας.

Νέο έργο, που να έχει οραματιστεί και προγραμματίσει για την Αργολίδα αυτά τα δύο χρόνια θητείας του, ο κ.Νίκας μέχρι τώρα δεν έχουμε δει.

Τώρα τα όσα ζήσαμε την περίοδο Covid-19 με την προμήθεια rapid tests, για τα οποία μάλιστα δεχόταν και ευχαριστήρια ο κ. Περιφερειάρχης, ενώ αυτή ήταν η κεντρική οδηγία του Υφυπουργού κ. Αυγενάκη, προς όλες τις Περιφέρειες της Χώρας, τα αφήνω στην κρίση των Αργολιδέων.

Από την πλευρά της Παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου», ενημερώνουμε τους πολίτες, πως δεν θα επιτρέψουμε τέτοιες ασχήμιες με φόντο θέσεις και αξιώματα και θα είμαστε απόλυτα δίπλα στην κοινωνία με ανιδιοτέλεια και σοβαρότητα, διότι με όσα βλέπουμε και ακούμε, έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία σχόλια

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τα Ιοειδή σε εσπεριδοειδή στην Αργολίδα

Γράφουν οι Δρ Ματθαίος Μαθιουδάκης, Δημήτρης Δήμου Δρ Ματθαίος Μαθιουδάκης: Εντεταλμένος Ερευνητής ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ / Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου Χανίων (Συντονιστής Έργου)-([email protected]) Δημήτρης Δήμου: MSc-Ιολόγος...

Έθιμα του γάμου (πριν από πολλές δεκαετίες) σε χωριά της Αργολίδας

Κείμενο: Γιώργος Νικολόπουλος Η νύφη τον περίμενε στην είσοδο όχι της εκκλησίας αλλά του σπιτιού της... Εκεί θα χόρευαν τον Ησαϊα (έτσι γλίτωνε και ο...

Άργος 1934: Μια ιστορία με μαστροπεία, βιασμούς, απαγωγή, καταδίωξη, φόνο…

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στην «Ακρόπολη», την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 1934. Αριστερά το θύμα Α.Μ., δεξιά η Μαρία Μ. Η μικρή φωτογραφία (κάτω) δεν σχετίζεται...

Η Καρυά θύμισε …Ικαρία στη συναυλία του Κοτονιά και της Ίκαρη

Δεν ήταν λίγες οι φορές που το βράδυ της Τετάρτης 17 Αυγούστου, η κατάμεστη από κόσμο πλατεία της Καρυάς θύμισε ...Ικαρία. Εκατοντάδες κάτοικοι όχι μόνο...

Πρόσφατα θέματα

Πρόσφατα θέματα

Οι υψηλότερες θερμοκρασίες στην Αργολίδα την Πέμπτη 18/8

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού...

Συναυλία με Βαγγέλη Τρίγκα και Μαργαρίτα Καραμολέγκου στη Νέα Κίο

O Αργείος σολίστ του μπουζουκιού και συνθέτης Βαγγέλης Τρίγκας...

Πανηγυρίζει η “Θεομάνα-Οδηγήτρια” της Νέας Κίου

Την Τρίτη 23 Αυγούστου είναι η Απόδοσης της εορτής...

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τα Ιοειδή σε εσπεριδοειδή στην Αργολίδα

Γράφουν οι Δρ Ματθαίος Μαθιουδάκης, Δημήτρης Δήμου Δρ Ματθαίος Μαθιουδάκης:...

Έθιμα του γάμου (πριν από πολλές δεκαετίες) σε χωριά της Αργολίδας

Κείμενο: Γιώργος Νικολόπουλος Η νύφη τον περίμενε στην είσοδο όχι...

“Ανάπλι εμπρός!”: Οι ευθύνες για τον Γύρο της Αρβανιτιάς έχουν επώνυμο: Κωστούρος

Ανακοίνωση της τοπικής παράταξης "Ανάπλι εμπρός!" 24 Ιανουαρίου 2010. Μεγάλη...

Προτείνουμε...