spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Νέος βανδαλισμός: Εκτός λειτουργίας η ράμπα για τα ΑμεΑ στην παραλία της Πλάκας

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Το μηχάνημα που εξυπηρετεί τα Άτομα με Αναπηρία στην παραλία της Πλάκας Δρεπάνου, τίθεται εκτός λειτουργίας. Ο λόγος; Ο ίδιος ακριβώς με αυτόν που πριν από λίγο καιρό είχε θέσει εκτός λειτουργίας το μηχάνημα και στην παραλία της Καραθώνας…

Την Τετάρτη, μεταξύ 7.30 πμ και 7.15 μμ, άγνωστος/οι, παρουσία κόσμου στην παραλία, έκοψαν τους ιμάντες που κινούν το βαγόνι για να μπει το εξυπηρετούμενο άτομο στην θάλασσα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων:

Δεύτερη φορά μέσα σε 20 ημέρες, η ίδια φθορά, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κοψίματος (απόδειξη οι φωτογραφίες), σε διαφορετική παραλία, κινεί εκ νέου υποψίες.

Απευθυνθήκαμε στην εταιρεία , με φωτογραφίες ενώ είχαν και την εμπειρία από το μηχάνημα που επισκεύασαν πριν λίγες ημέρες και είχαν αποφανθεί πως υπήρχε δολιοφθορά με σιγουριά 100% . Η διαπίστωση είναι η ίδια μόνο και μόνο από τις φωτογραφίες, αφού το κόψιμο δεν διαφέρει σε τίποτα απολύτως με αυτό του προηγούμενου μηχανήματος.

Κλήθηκαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, να δουν από κοντά το μηχάνημα ώστε να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα και στη συνέχεια θα επανέλθουμε γνωρίζοντας και  τον χρόνο που θα πάρει να αποκατασταθεί η ζημιά αυτή, ώστε και πάλι να δοθεί προς χρήση για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων που το χρειάζονται.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι κλήθηκε η αστυνομία στο σημείο και κατατέθηκε νέα μήνυση κατ’ αγνώστων.

spot_img