Ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων για την ακύρωση εκδηλώσεων – Ποιες θα γίνουν

Ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων σχετικά με την ακύρωση πολιτιστικών εκδηλώσεων

Ο Δήμος Ναυπλιέων είναι ο Δήμος του Πολιτισμού, είναι ο Δήμος που μέσα από τις πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις συμπληρώνει την μοναδικότητα της πόλης μας και όλου του Δήμου Ναυπλιέων.

Βρεθήκαμε στην δυσάρεστη θέση προ ολίγων ημερών να ακυρώσουμε τις εκδηλώσεις, που είχαν ήδη ανακοινωθεί  από 1η έως 31 Αυγούστου μετά την αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 και στην περιοχή μας, σεβόμενοι τόσο την δημόσια υγεία όσο και την οικονομία του τόπου μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι εκθέσεις, συμπεριλαμβανομένης και της έκθεσης βιβλίου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, ήδη έχουμε αναφέρει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε μέσα από τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του δήμου μας, να προκληθεί συγχρωτισμός και να παρθούν αποφάσεις εις βάρος των επιχειρηματιών, γιατί ως γνωστόν είμαστε από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς και ήδη για τον Αύγουστο η πληρότητα βρίσκεται στο 100%.

Όσον αφορά τον θεσμό πλέον του Αυγούστου, της Ναυπλιάδας, που συνδιοργανώνουμε με τον Προοδευτικό Σύλλογο Παλαμήδης, προ δεκαπενθημέρου σε συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, της προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ κας Μαρίας Ράλλη και του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, συναποφασίστηκε ομόφωνα να μην προχωρήσει η πραγματοποίηση όλου του προγράμματος της Ναυπλιάδας αλλά να γίνει η έκθεση ζωγραφικής και το τελευταίο βράδυ, η καθιερωμένη βαρκαρόλα με την ρίψη των βεγγαλικών, καθώς είναι εκδήλωση που δεν θα έχει καθήμενους και δεν θα προκαλέσει πρόβλημα σε ότι αφορά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Επομένως η κάθε αντιπολιτευτική κορόνα και ως συνήθως  οι δήθεν εθνοσωτήρες, για ακόμα μία φορά προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να «κερδίσουν» λίγη δημοσιότητα.

Με τις ευχαριστίες μας σε όλους όσοι συνεργάστηκαν με τον Δημοτικό Οργανισμό προκειμένου να στηθούν οι εκδηλώσεις που αναγκαστικά ακυρώθηκαν, ευχόμαστε υγεία και σίγουρα ο χρόνος είναι σύμμαχος μας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία σχόλια

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τα Ιοειδή σε εσπεριδοειδή στην Αργολίδα

Γράφουν οι Δρ Ματθαίος Μαθιουδάκης, Δημήτρης Δήμου Δρ Ματθαίος Μαθιουδάκης: Εντεταλμένος Ερευνητής ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ / Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου Χανίων (Συντονιστής Έργου)-([email protected]) Δημήτρης Δήμου: MSc-Ιολόγος...

Έθιμα του γάμου (πριν από πολλές δεκαετίες) σε χωριά της Αργολίδας

Κείμενο: Γιώργος Νικολόπουλος Η νύφη τον περίμενε στην είσοδο όχι της εκκλησίας αλλά του σπιτιού της... Εκεί θα χόρευαν τον Ησαϊα (έτσι γλίτωνε και ο...

Άργος 1934: Μια ιστορία με μαστροπεία, βιασμούς, απαγωγή, καταδίωξη, φόνο…

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στην «Ακρόπολη», την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 1934. Αριστερά το θύμα Α.Μ., δεξιά η Μαρία Μ. Η μικρή φωτογραφία (κάτω) δεν σχετίζεται...

Η Καρυά θύμισε …Ικαρία στη συναυλία του Κοτονιά και της Ίκαρη

Δεν ήταν λίγες οι φορές που το βράδυ της Τετάρτης 17 Αυγούστου, η κατάμεστη από κόσμο πλατεία της Καρυάς θύμισε ...Ικαρία. Εκατοντάδες κάτοικοι όχι μόνο...

Πρόσφατα θέματα

Πρόσφατα θέματα

Οι υψηλότερες θερμοκρασίες στην Αργολίδα την Πέμπτη 18/8

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού...

Συναυλία με Βαγγέλη Τρίγκα και Μαργαρίτα Καραμολέγκου στη Νέα Κίο

O Αργείος σολίστ του μπουζουκιού και συνθέτης Βαγγέλης Τρίγκας...

Πανηγυρίζει η “Θεομάνα-Οδηγήτρια” της Νέας Κίου

Την Τρίτη 23 Αυγούστου είναι η Απόδοσης της εορτής...

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τα Ιοειδή σε εσπεριδοειδή στην Αργολίδα

Γράφουν οι Δρ Ματθαίος Μαθιουδάκης, Δημήτρης Δήμου Δρ Ματθαίος Μαθιουδάκης:...

Έθιμα του γάμου (πριν από πολλές δεκαετίες) σε χωριά της Αργολίδας

Κείμενο: Γιώργος Νικολόπουλος Η νύφη τον περίμενε στην είσοδο όχι...

“Ανάπλι εμπρός!”: Οι ευθύνες για τον Γύρο της Αρβανιτιάς έχουν επώνυμο: Κωστούρος

Ανακοίνωση της τοπικής παράταξης "Ανάπλι εμπρός!" 24 Ιανουαρίου 2010. Μεγάλη...

Προτείνουμε...