για το σνακ, το κολατσιό.
Γεμιστή με αβοκάντο,
θα με θυμηθείς και κάν’ το.
Τορτίγιες με καπνιστό τόνο
Πρόταση από τη σεφ Τασούλα Σταματοπούλου
Υλικά:
• 4 τορτίγιες
• 200 γρ. κονσέρβα καπνιστού τόνου σε ελαιόλαδο
• 1 ώριμο αβοκάντο
• 1 ώριμη ντομάτα
• 1 ξερό κρεμμύδι
• αλάτι, πιπέρι, φρέσκο θυμάρι
• τοματίνια
• φέτες αγγουριού
• κρέμα βαλσάμικου
Εκτέλεση:
Σε μπλέντερ πολτοποιούμε τη σάρκα αβοκάντου μαζί με το κρεμμύδι, την ντομάτα και το λάδι από την κονσέρβα τόνου. Συμπληρώνουμε λίγο αλατοπίπερο και το θυμάρι.
Θέτουμε εκτός λειτουργίας τον πολυκόπτη και προσθέτουμε στο μείγμα αβοκάντο τον τόνο. Ανακατεύουμε με κουτάλι.
Γεμίζουμε τις τορτίγιες και τις διπλώνουμε σε σχήμα πούρου. Κόβουμε στη μέση και συμπληρώνουμε λίγα τοματίνια και φέτες αγγουριού. Γαρνίρουμε με κρέμα βαλσάμικου.
Facebook: www.facebook.com/anastamatop
Email: [email protected]
Youtube: www.youtube.com/channel/UCjTxONtG-03IvL5gCSxcCnQ
Instagram: a.stamatopoulou