Ποδηλατοβόλτα, δενδροφύτευση και δημιουργικές δράσεις στο Ναύπλιο από το ΚΕΘΕΑ Κύτταρο-Οξυγόνο

Το ΚΕΘΕΑ με κεντρικό μήνυμα «Στάσου πλάι μου», οργανώνει δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών γύρω από τα θέματα της εξάρτησης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26η Ιουνίου).

 

Στο Ναύπλιο, η Κινητή Μονάδα και το Πολυδύναμο Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ –
ΟΞΥΓΟΝΟ σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Τουρισμού Δήμου Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ) διοργανώνουν την Παρασκευή 25 Ιουνίου και το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 τις παρακάτω δράσεις:

Παρασκευή 25.06.2021

ΠοδηλατοΒΟΛΤΑ στη Ζωή

Η ποδηλατοβόλτα θα έχει έναρξη διαδρομής στις 7μμ με αφετηρία την Πλατεία Φιλελλήνων, κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Συγγρού, πέρασμα από το Λιοντάρι των Βαυαρών, συνέχεια διαδρομής από τη Λεωφόρο Σιδηράς Μεραρχίας και τερματισμό στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, μπροστά από το Δημαρχείο Ναυπλίου.

Στην έναρξη θα παρουσιαστεί Πρόγραμμα Αθλητικού Ομαδικού χορού “Cheerleading” με υπεύθυνη την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & εθελόντρια του ΚΕΘΕΑ κα Μάρκου Νίνα.

Δράσεις στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων

Ενημερωτικό περίπτερο από τις 7μμ έως τις 10μμ με διανομή έντυπου υλικού και συζήτηση με τα μέλη του προσωπικού.

«Γιορτή παιχνιδιού» για παιδιά από 3 έως … 103 ετών από τις 7μμ

Μικροί και μεγάλοι χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά θα δημιουργήσουν την «Πόλη των Ονείρων» τους! Υπεύθυνη η παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας, κα Καραχοτζίτη Δήμητρα play worker & εθελόντρια του ΚΕΘΕΑ.

Υπαίθριο Εικαστικό Εργαστήρι από τις 7μμ αφιερωμένο και εμπνευσμένο από το έργο του μεγάλου Έλληνα Καλλιτέχνη Αλέξη Ακριθάκη (1939 – 1994). Υπεύθυνη Εικαστικού εργαστηρίου είναι η εθελόντρια του ΚΕΘΕΑ, Ζωγράφος και Εικαστικός κα Μάρα Μάγδα.

Αθλητικοχορευτικό σχήμα Kangoo Jumps στη λήξη της Ποδηλατάδας με υπεύθυνη την
καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & εθελόντρια του ΚΕΘΕΑ κα Κατσιγιάννη Έλενα.

Μουσικοχορευτικό δρώμενο σε αλληλεπίδραση με το κοινό στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων με υπεύθυνη την Yoga Instructor & εθελόντρια του ΚΕΘΕΑ κα Λάμπρου Ειρήνη.

Σάββατο 26.06.2021

Δενδροφύτευση

Το Σάββατο 26 Ιουνίου και ώρα 12μ θα πραγματοποιηθεί δενδροφύτευση στην οδό Αριστοτέλους Ωνάση μπροστά και κατά μήκος της εισόδου του 2ου Λυκείου Ναυπλίου. Τα δέντρα συμβολίζουν τις ρίζες, την ιστορία, τις δεξιότητες και τα όνειρά μας.

Προσκαλούνται όλοι οι συμπολίτες, μικροί και μεγάλοι, να συμμετάσχουν στο διήμερο δράσεων 25 & 26 Ιουνίου υποστηρίζοντας τον αγώνα για ζωή και την δύναμη της αλληλεγγύης και της δημιουργίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ποδηλατοβόλτα του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ μπορείτε να επικοινωνείτε με την Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ στα τηλ. 27520.25083, 27520.47251.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία σχόλια

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τα Ιοειδή σε εσπεριδοειδή στην Αργολίδα

Γράφουν οι Δρ Ματθαίος Μαθιουδάκης, Δημήτρης Δήμου Δρ Ματθαίος Μαθιουδάκης: Εντεταλμένος Ερευνητής ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ / Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου Χανίων (Συντονιστής Έργου)-([email protected]) Δημήτρης Δήμου: MSc-Ιολόγος...

Έθιμα του γάμου (πριν από πολλές δεκαετίες) σε χωριά της Αργολίδας

Κείμενο: Γιώργος Νικολόπουλος Η νύφη τον περίμενε στην είσοδο όχι της εκκλησίας αλλά του σπιτιού της... Εκεί θα χόρευαν τον Ησαϊα (έτσι γλίτωνε και ο...

Άργος 1934: Μια ιστορία με μαστροπεία, βιασμούς, απαγωγή, καταδίωξη, φόνο…

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στην «Ακρόπολη», την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 1934. Αριστερά το θύμα Α.Μ., δεξιά η Μαρία Μ. Η μικρή φωτογραφία (κάτω) δεν σχετίζεται...

Η Καρυά θύμισε …Ικαρία στη συναυλία του Κοτονιά και της Ίκαρη

Δεν ήταν λίγες οι φορές που το βράδυ της Τετάρτης 17 Αυγούστου, η κατάμεστη από κόσμο πλατεία της Καρυάς θύμισε ...Ικαρία. Εκατοντάδες κάτοικοι όχι μόνο...

Πρόσφατα θέματα

Πρόσφατα θέματα

Οι υψηλότερες θερμοκρασίες στην Αργολίδα την Πέμπτη 18/8

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού...

Συναυλία με Βαγγέλη Τρίγκα και Μαργαρίτα Καραμολέγκου στη Νέα Κίο

O Αργείος σολίστ του μπουζουκιού και συνθέτης Βαγγέλης Τρίγκας...

Πανηγυρίζει η “Θεομάνα-Οδηγήτρια” της Νέας Κίου

Την Τρίτη 23 Αυγούστου είναι η Απόδοσης της εορτής...

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τα Ιοειδή σε εσπεριδοειδή στην Αργολίδα

Γράφουν οι Δρ Ματθαίος Μαθιουδάκης, Δημήτρης Δήμου Δρ Ματθαίος Μαθιουδάκης:...

Έθιμα του γάμου (πριν από πολλές δεκαετίες) σε χωριά της Αργολίδας

Κείμενο: Γιώργος Νικολόπουλος Η νύφη τον περίμενε στην είσοδο όχι...

“Ανάπλι εμπρός!”: Οι ευθύνες για τον Γύρο της Αρβανιτιάς έχουν επώνυμο: Κωστούρος

Ανακοίνωση της τοπικής παράταξης "Ανάπλι εμπρός!" 24 Ιανουαρίου 2010. Μεγάλη...

Προτείνουμε...