Ελλάδα-Κόσμος

Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν ότι εκείνος τη δολοφόνησε

«Λύγισε» υπό το βάρος των στοιχείων που συνέλεξε με μεθοδικότητα η αστυνομία ο 32χρονος πιλότος και τελικά ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του στα Γλυκά Νερά.

Σε ανακοίνωσή της για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο η ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής: «Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι η νεαρή γυναίκα του του είπε ότι ήταν αποφασισμένη να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει.

Ο 32χρονος παραδέχθηκε ότι είχε έντονο διαπληκτισμό το μοιραίο βράδυ με την Καρολάιν. Είπε επίσης στους αστυνομικούς ότι δεν ομολογούσε μέχρι τώρα τη δολοφονία της συζύγου του, καθώς σκεφτόταν το μωρό τους.

Οι αρχές είχαν διαπιστώσει ότι αυτήν ήταν πραγματικότητα και αφού παρέλαβαν το νεαρό από την Αλόννησο όπου είχε βρεθεί για το μνημόσυνο της Καρολαϊν τον ανέκριναν, κάτι που στο τέλος έφερε την ομολογία.

Είναι σαφώς μια σοκαριστική εξέλιξη, ιδιαίτερα αν θυμηθεί κανείς ότι ο δολοφόνος είχε μιλήσει ουκ ολίγες φορές on camera για το φόνο που σόκαρε όλη την Ελλάδα τον προηγούμενο Μάιο.

Νωρίτερα, κατά την κατάθεση του πιλότου σχετικά με τα νέα ευρήματα της ΕΛΑΣ, ο ίδιος έπεσε σε αντιφάσεις.

Τα στοιχεία που οδήγησαν εκ νέου τον πιλότο στην ΓΑΔΑ είναι το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν, η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας της μεζονέτας και το κινητό τηλέφωνο του καθώς από τα τρία αυτά αντικείμενα προέκυψαν θέματα που χρειάζονται επιπλέον διευκρινίσεις.

Από τη μνήμη του βιομετρικού ρολογιού που φορούσε η 20χρονη και κατέγραφε τους παλμούς της καρδιάς της προκύπτει μια ανακολουθία σχετικά με την ώρα του θανάτου της που είχε δηλωθεί από τον σύζυγό της.

Επίσης, στο εσωτερικό της μεζονέτας υπήρχε μία κάμερα ασφαλείας από την οποία -με βάση τα στοιχεία που υπήρχαν μέχρι πρότινος – οι ληστές κατά την αποχώρησή τους αφαίρεσαν την κάρτα μνήμης έτσι ώστε οτιδήποτε είχε καταγράψει να εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έκαναν τεχνική ανάλυση στην κάμερα και προέκυψε ότι η κάρτα μνήμης έχει πιθανότατα αφαιρεθεί σε χρόνο πριν το διάστημα της ληστείας που είχε αναφέρει στις καταθέσεις του ο πιλότος. Το τρίτο στοιχείο έχει να κάνει με ένδειξη κάποιας λειτουργίας του κινητού τηλέφωνου του συζύγου το διάστημα κατά το οποίο ο ίδιος έχει πει ότι είναι δεμένος και αναίσθητος.

Share
Από τα
argolika.gr

Πρόσφατα

17 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν – Κάποια γεγονότα σαν σήμερα

17 Μαΐου: γεγονότα σαν σήμερα Eικόνες: Έλληνες στρατιώτες στη Μάχη του Σκρα, η πρώτη πτήση…

8 ώρες πριν

Εαρινό ανάγνωσμα για την άνοιξη που δεν θα έρθει από μόνη της… (του Γιώργου Πινάτση)

Εαρινό ανάγνωσμα για την άνοιξη που δεν θα έρθει από μόνη της…  Γράφει ο Γιώργος…

12 ώρες πριν

Ελληνίδα έμπειρη με γνώσεις νοσηλευτικής αναλαμβάνει τη φύλαξη ηλικιωμένων

Ελληνίδα έμπειρη με γνώσεις νοσηλευτικής αναλαμβάνει φύλαξη ηλικιωμένων στις περιοχές Άργους, Ναυπλίου και των γύρω…

12 ώρες πριν

2η θέση στην Ελλάδα στο ποδόσφαιρο για τις μαθήτριες του ΓΕΛ “Αυτενεργώ” Αργολίδας

2η θέση στην Ελλάδα στο ποδόσφαιρο για τις μαθήτριες του ΓΕΛ "Αυτενεργώ" Αργολίδας Οι δύο…

13 ώρες πριν

Εγκαίνια του ναού του Αγίου Παϊσίου στο Ναύπλιο

Εγκαίνια του ναού του Αγίου Παϊσίου στο Ναύπλιο Από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του ιερού ναού…

14 ώρες πριν

Εκδήλωση του ΚΚΕ Αργολίδας για το ζήτημα της ύδρευσης-άρδευσης

Εκδήλωση του ΚΚΕ Αργολίδας για το ζήτημα της ύδρευσης-άρδευσης Η Τομεακή Επιτροπή Αργολίδας του ΚΚΕ…

14 ώρες πριν