ΔΕΥΑΑΡ-Μ: Καμία καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου αναβάθμισης του Βιολογικού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΡΓΟΥΝ-ΜΥΚΗΝΩΝ

Την στιγμή που η ΔΕΥΑΑΡΜ κατάφερε να εντάξει  ίσως το μεγαλύτερο  έργο της μέχρι σήμερα, στο Πρόγραμμα Φιλόδημος Ι και να ξεκινήσει η επιβεβλημένη αναβάθμιση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων  Άργους –Ναυπλίου, μέλη της αντιπολίτευσης επιθυμούν την καθυστέρηση της υλοποίησης του έργου.

Για να είμαστε σαφείς και ξεκάθαροι το κόστος του έργου πληρώνεται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και όχι από το ταμείο της επιχείρησης! Δυστυχώς όπως αντιλαμβανόμαστε η απουσία συγκεκριμένων μελών της αντιπολίτευσης  στα διοικητικά συμβούλια έχει ως αποτέλεσμα την άγνοια τους για σημαντικά θέματα.

Πρώτον: Ο διεθνής διαγωνισμός  αναρτήθηκε στην επίσημη εφημερίδα ευρωπαϊκών κοινοτήτων στον έντυπο τύπο και στο ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων)

Δεύτερον: Δύο εταιρείες συμμετείχαν στο διεθνή διαγωνισμό με την επωνυμία ΔΙΑΛΥΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  και η εταιρεία ΘΑΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Η προσφορά και η έκπτωση που δίνει ο προσωρινός ανάδοχος  θα ελεγχθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο πράγμα που επιβεβαιώνει την νομιμότητα της διαδικασίας.

Μας λυπεί ιδιαιτέρως το γεγονός πως έχοντας τον κίνδυνο των περιβαλλοντικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από την παλαιότητα του εξοπλισμού του βιολογικού, την οποία όλοι γνωρίζουν, προτείνεται από 2 μέλη της αντιπολίτευσης η καθυστέρηση της υλοποίησης του έργου ίσως και ένα χρόνο!

Το έργο πρέπει και οφείλει να γίνει σήμερα!

Καθώς με την υπογραφή της σύμβασης  και την έναρξη υλοποίησης του έργου θα αντικατασταθούν άμεσα τμήματα της ΕΕΛ Άργους Ναυπλίου, τα οποία είναι μεγάλης παλαιότητας και επίσης θα υπάρξει άμεση ενεργειακή αναβάθμιση. Τα αποτελέσματα των πρώτων αντικαταστάσεων θα είναι εμφανή από τους πρώτους κι όλας τρείς (3) μήνες.

Δεν θα σταθούμε στα περασμένα χρόνια και στην απραξία που επέδειξε η διοίκηση του κ. Κούρου, τα χρέη που δημιούργησαν και τα οποία μας κληροδότησαν το 2011 όταν και αναλάβαμε.

Με χρηστή διαχείριση και περικοπές άσκοπων δαπανών καταφέραμε να φτάσουμε τα χρέη της επιχείρησης στο μηδέν και να παράγουμε έργο προς όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Καλό θα ήταν η αντιπολίτευση να αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τον ρόλο της και να θυμάται πως τα πεπραγμένα του παρελθόντος της, ο λαός δεν τα ξεχνά!

Θα απαντάμε πάντα στις ανακρίβειες και θα τους θυμίζουμε πάντα πως αυτή η δημοτική αρχή μόνο στόχο έχει να παράγει έργα!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία σχόλια

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τα Ιοειδή σε εσπεριδοειδή στην Αργολίδα

Γράφουν οι Δρ Ματθαίος Μαθιουδάκης, Δημήτρης Δήμου Δρ Ματθαίος Μαθιουδάκης: Εντεταλμένος Ερευνητής ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ / Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου Χανίων (Συντονιστής Έργου)-([email protected]) Δημήτρης Δήμου: MSc-Ιολόγος...

Έθιμα του γάμου (πριν από πολλές δεκαετίες) σε χωριά της Αργολίδας

Κείμενο: Γιώργος Νικολόπουλος Η νύφη τον περίμενε στην είσοδο όχι της εκκλησίας αλλά του σπιτιού της... Εκεί θα χόρευαν τον Ησαϊα (έτσι γλίτωνε και ο...

Άργος 1934: Μια ιστορία με μαστροπεία, βιασμούς, απαγωγή, καταδίωξη, φόνο…

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στην «Ακρόπολη», την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 1934. Αριστερά το θύμα Α.Μ., δεξιά η Μαρία Μ. Η μικρή φωτογραφία (κάτω) δεν σχετίζεται...

Η Καρυά θύμισε …Ικαρία στη συναυλία του Κοτονιά και της Ίκαρη

Δεν ήταν λίγες οι φορές που το βράδυ της Τετάρτης 17 Αυγούστου, η κατάμεστη από κόσμο πλατεία της Καρυάς θύμισε ...Ικαρία. Εκατοντάδες κάτοικοι όχι μόνο...

Πρόσφατα θέματα

Πρόσφατα θέματα

Οι υψηλότερες θερμοκρασίες στην Αργολίδα την Πέμπτη 18/8

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού...

Συναυλία με Βαγγέλη Τρίγκα και Μαργαρίτα Καραμολέγκου στη Νέα Κίο

O Αργείος σολίστ του μπουζουκιού και συνθέτης Βαγγέλης Τρίγκας...

Πανηγυρίζει η “Θεομάνα-Οδηγήτρια” της Νέας Κίου

Την Τρίτη 23 Αυγούστου είναι η Απόδοσης της εορτής...

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τα Ιοειδή σε εσπεριδοειδή στην Αργολίδα

Γράφουν οι Δρ Ματθαίος Μαθιουδάκης, Δημήτρης Δήμου Δρ Ματθαίος Μαθιουδάκης:...

Έθιμα του γάμου (πριν από πολλές δεκαετίες) σε χωριά της Αργολίδας

Κείμενο: Γιώργος Νικολόπουλος Η νύφη τον περίμενε στην είσοδο όχι...

“Ανάπλι εμπρός!”: Οι ευθύνες για τον Γύρο της Αρβανιτιάς έχουν επώνυμο: Κωστούρος

Ανακοίνωση της τοπικής παράταξης "Ανάπλι εμπρός!" 24 Ιανουαρίου 2010. Μεγάλη...

Προτείνουμε...