Διαδικτυακή παρουσίαση εργασίας της Αιμιλίας Βάλβη από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ναυπλίου

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΘΕΩΡΙΑ, ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ» του τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση σας προσκαλεί στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 11 Ιουνίου (7μμ).

Η παρουσίαση με τίτλο “2021-200=1821: Πρόσωπα-Καταθέσεις–Καθόλου” θα γίνει από την Αιμιλία Βάλβη, Θεατρολόγο-Ηθοποιό, Μεταπτυχιακή φοιτήτρια ΠΜΣ «Θέατρο και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική Πράξη και Διδακτική».

Πρόκειται για παρουσίαση βιντεοσκοπημένης δράσης που εκπονήθηκε ως εργασία στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού μαθήματος “Σκηνογραφία – Εγκατάσταση και Παρέμβαση στον Δημόσιο Χώρο” με διδάσκουσες  την Μ. Κοτζαμάνη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Παν/μίου Πελοποννήσου και την Α. Δημητρολοπούλου, μέλος Ειδικού  Επιστημονικού Προσωπικού Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Παν/μίου Πελοποννήσου.

Συντονισμός: Μαρία Βελιώτη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Παν/μίου Πελοποννήσου, Διευθύντρια ΠΜΣ «Θέατρο και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική Πράξη και Διδακτική».

Σύνδεσμος παρακολούθησης:

https://us02web.zoom.us/j/8746553824?pwd=M1c1TTEyN0Y3ZlJ3NXU3QjRRbHNGZz09

MeetingID: 874 655 3824

Passcode: 987691