Μέλη του Σωματείου υπαλλήλων καφεζυθεστιατορίων-ξενοδοχείων Ναυπλίου ζητούν να πάρει θέση το Δ.Σ.

Εργαζόμενοι και μέλη του Σωματείου Υπαλλήλων Καφεζυθεστιατορίων Ξενοδοχείων Ύπνου Ναυπλίου κατέθεσαν το πρωί της Δευρέρας 31 Μαϊου αιτήματα των εργαζομένων προς το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου τους, προκειμένου να πάρει θέση.

Όπως αναφέρουν:

“Μπροστά στις εξελίξεις με το καινούριο νομοσχέδιο που φέρνει προς διαβούλευση η κυβέρνηση, καλέσαμε το Δ.Σ να αποφασίσει και να πραγματοποιήσει άμεσα Γενική Συνέλευση για την συμμετοχή μας στην απεργία στις 3/6, ημερομηνία που έχουν αποφασίσει η ΑΔΕΔΥ, δεκάδες Εργατικά Κέντρα, ομοσπονδίες και σωματεία σε όλη τη χώρα.

Ακόμα καταθέσαμε την ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ που συνέταξαν μια σειρά από εργατικά σωματεία, ομοσπονδίες και Ε.Κ, μέσα από μαζικές διαδικασίες, σε αντιπαραβολή αυτού του εκτρώματος που θέλει να φέρει η κυβέρνηση.

Καλούμε και δημόσια το Δ.Σ του Σωματείου Υπαλλήλων Καφεζυθεστιατορίων Ξενοδοχείου Ναυπλίου, να διεξάγει άμεσα Γενική Συνέλευση, ώστε να οργανώσουμε την αντίστασή μας και να συνυπογράψουμε την ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ.

Αναμένουμε σύντομα απάντηση και ενημέρωση.”

H επιστολή με τα αιτήματα προς τη διοίκηση του Σωματείου Υπαλλήλων Καφεζυθεστιατορίων Ξενοδοχείων Ύπνου Ναυπλίου είναι η ακόλουθη:

Κοι, συνάδελφοι της διοίκησης απευθύνουμε τα εξής αιτήματα ερωτήματα:

 1ον Μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις στα εργασιακά εξαιτίας του νέου νομοσχεδίου που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση προς διαβούλευση διερωτόμαστε τι θέση θα πάρει και απόφαση  το Δ.Σ για αυτό το νομοσχέδιο. (Ακόμα αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση για το ποιοι εκλεχτήκαν).

2ον Τι απόφαση θα πάρει το Δ.Σ μπροστά στην επικείμενη απεργία στις 3 Ιουνίου που προκηρύττουν δεκάδες σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα στην υπόλοιπη χώρα.

3ον Απαιτούμε την οργάνωση και διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης, για συζήτηση και απόφαση της απεργίας στον κλάδο στον νομό.

4ον Καλούμε το Δ.Σ να υπογράψει την ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ που αντιπαραβάλουν οι εργαζόμενοι μέσα από τα σωματεία τους, τα συνδικάτα τους και τα εργατικά κέντρα, καλύπτοντας έτσι τις σύγχρονες λαϊκές διεκδικήσεις, έναντι του νομοσχεδίου εκτρώματος της κυβέρνησης.

Αναμένουμε σύντομα την απάντησή σας.

Εργαζόμενοι και μέλη του Σωματείου Καφεζυθεστιατορίων Ξενοδοχείων Ύπνου Ναυπλίου.

Βασιλείου Δημήτριος
Κορολής Βασίλειος
Μαρίνης Δημήτριος
Μαρτής Χαράλαμπος
Τζαβάρας Γεώργιος
Τσεμπερά Σάρα