«Αίμα δανεικό»: Κυκλοφόρησε η νέα ποιητική συλλογή του Αντρέα Τσιάκου

Κυκλοφόρησε η νέα ποιητική συλλογή του Αντρέα Τσιάκου με τίτλο: «Αίμα δανεικό» από τις εκδόσεις “Χαραμάδα”.

Το εξώφυλλο του βιβλίου είναι έργο της εικαστικού Βασιλικής Σαγκιώτη, με τίτλο: «Τόπο ανάλυση», 2015. Την μακέτα του εξωφύλλου επιμελήθηκε ο κομίστας Κυριάκος Μακρής.

Η συλλογή ήταν να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2020 αλλά τα τρέχοντα συμβάντα καθυστέρησαν την κυκλοφορία του.

Το βιβλίο διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Για τους αναγνώστες της Αργολίδας, στο βιβλιοπωλείο «Αποσπερίτης», Αμαλίας 30 στο Ναύπλιο (τηλέφωνο 2752022580) μαζί με το «Αίμα δανεικό», οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν και τα τελευταία αριθμημένα αντίτυπα του βιβλίου του Αντρέα Τσιάκου: «Όπως σε βλέπω και με βλέπεις» σε προνομιακή τιμή.

Περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με τον Αντρέα Τσιάκο στο email: [email protected]

Ο Αντρέας Τσιάκος γεννήθηκε το 1979 στο Άργος.

Έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα τις ποιητικές συλλογές «Πόσα ποιήματα χωράει ο σάκος;» το 2007, «Ασκήσεις αναπνοής» το 2011 από τις εκδόσεις ”Χαραμάδα”, την ποιητική συλλογή «Ο λαιμός του δήμιου» από τις εκδόσεις “STRAW DOGS” το 2016 και την ποιητική συλλογή «Όπως σε βλέπω και με βλέπεις» (ιδιωτική αριθμημένη έκδοση 98 αντιτύπων) το 2020. Το  «Αίμα δανεικό», είναι το πέμπτο βιβλίο του.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια