Πότε θα γίνoυν οι διανομές Απριλίου των προϊόντων ΤΕΒΑ στους Δήμους της Αργολίδας

Από την Περιφερειακή  Ενότητα Αργολίδας ενημερώνονται οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν επιλέξει να είναι και ωφελούμενοι  του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή  προϊόντων με είδη παντοπωλείου, νωπά προϊόντα, είδη Β.Υ.Σ. και βρεφικά, την εβδομάδα από τη Δευτέρα 12 έως και την Παρασκευή 16 Απριλίου. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα της διανομής, έχει ως εξής:

Δήμος Ναυπλιέων (531 δικαιούχοι): 

Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Απριλίου θα γίνει διανομή κατ’ οίκον για τους κατοίκους της πόλης του Ναυπλίου. Επίσης, την Τρίτη 12/4 θα γίνει διανομή για τους Ρομά του Ναυπλίου στο πάρκινγκ του λιμανιού (9πμ-3μμ) και για τους κατοίκους των χωριών του Δήμου στο χώρο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας (9πμ-3μμ).

Δήμος Άργους-Μυκηνών (862 δικαιούχοι): 

Tην Τετάρτη 14, την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Απριλίου θα γίνει διανομή κατ’ οίκον για τους κατοίκους της πόλης του Άργους. Επίσης, την Τετάρτη 14/4 θα γίνει διανομή για τους Ρομά του Δήμου Άργους-Μυκηνών στο κοινοτικό ιατρείο των Μύλων (9πμ-3μμ) και για τους κατοίκους των χωριών του Δήμου στο χώρο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας στο Ναύπλιο (9πμ-3μμ).

Δήμος Επιδαύρου (124 δικαιούχοι): 

Τη Δευτέρα 12 Απριλίου θα γίνει διανομή στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό (9πμ-3μμ).

Δήμος Ερμιονίδας (199 δικαιούχοι): 

Την Πέμπτη 15 Απριλίου θα γίνει διανομή στο αμαξοστάσιο του Δήμου Ερμιονίδας στην περιοχή Αυλώνα Κρανιδίου (9πμ-3μμ).

• Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί, με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και του ΑΜΚΑ (σε επίσημο έγγραφο). 

• Τα πακέτα των προϊόντων, μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του ωφελούμενου, με σφραγίδα βεβαίωσης γνησίου της υπογραφής από αρμόδια αρχή ή φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του ωφελούμενου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του. 

• Οι ποσότητες των αδιάθετων νωπών προϊόντων, θα δοθούν σε δομές συσσιτίων της Π.Ε. Αργολίδας.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια