Οι “χρυσοφόρες Μυκήνες” θα αποκτήσουν επίχρυσο δρόμο (σχόλιο του Δημοσθένη Δρούγκα)

Γράφει ο Δημοσθένης Δρούγκας, περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας με την παράταξη “Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου”

Το τμήμα από τα Δερβενάκια μέχρι την αρχή του δρόμου των αρχαιοτήτων, στα Εκκλησιαστικά, συνολικού μήκους 7 χιλιομέτρων εντάσσεται για χρηματοδότηση από το ΠΕ Πελοποννήσου με προϋπολογισμό 48.850.000 ευρώ.

Για 7 χιλιόμετρα δρόμου 48.850.000, δηλαδή 7.000.000 το κάθε χιλιόμετρο.

Αντί για άσφαλτο θα ‘χει χρυσόσκονη απ’ ό,τι φαίνεται, για να αναδείξει και το κλέος των αρχαίων Μυκηνών.

Για ένα έργο που θα συντομεύσει την απόσταση λιγότερο από 5 λεπτά δίνουμε σαν περιφερειακή ενότητα Αργολίδας κοντά στα 50.000.000.

Για να ‘ρθει πέντε λεπτά νωρίτερα ο επισκέπτης να τον φάει η βρώμα από τα πυρηνελαιουργεια, από τον βιολογικό, από τα σκουπίδια, να μην έχει νερό να πιει, νοσοκομείο να γιατρευτεί, δρόμους να κινηθεί εντός νομού, να επισκέπτεται παρατημένους αρχαιολογικούς χώρους.

Σε μια Αργολίδα που στερείται βασικών έργων υποδομής, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μαλτεζος θεωρεί “μνημειώδες” ένα τέτοιο έργο…

Μνημειώδης είναι η σπατάλη του δημοσίου χρήματος.

Μνημειώδης είναι η χαρά των εργολάβων για τέτοιου είδους έργα.

Μνημειώδης είναι η στρεβλή οπτική για το τι θεωρείται αναπτυξιακό έργο από την περιφερειακή αρχή.

Μνημειώδης είναι η αδιαφορία μας για όσα σκανδαλώδη συμβαίνουν γύρω μας.

2 σχόλια

  1. Συγχαρητήρια κε Δρουγκα για τις παρατηρήσεις σας, το κόστος του δρόμου είναι κοματι ακριβό 7.000.000 ευρώ το Χιλ, λόγω του ότι σε εκείνο το σημείο θα γινει το μυθολογικο παρκο από τους επενδυτές της Παπούα κ θα εργάζονται 7000 νοματαιοι, και ντόπιοι φιχτιωτες, μυκηναιοι κ κιναμπαρτιωτες θα μοσχοπουλησουν τα κτήματα τους, κοτζάμ επενδυτές θα ρίξουν δις, θα κολλήσουμε στα 49000000 ευρώ που θα στοιχισουν τα 7 Χιλ δρόμος;; αλωστε ο κος ναγκασακης φέρνει πακτωλο χρημάτων από την φίλη του Αγγέλα, τόσες συμφωνίες υπέγραψαν κ οι δύο τους, η Αγία οικογένεια μας προστατεύει, προτείνω αυτό τον μήνα ο συνδικαλιστής παπας της περιοχής μας να κάνει μια δοξολογία στο όνομα της Αγίας οικογένειας προεξαρχοντος του πολυχρονεμενου της πόλεως ταυτης!!!!!

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια