Η επίσκεψη της υφυπουργού Υγείας στα Νοσοκομεία Άργους, Ναυπλίου

Τα Νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου επισκέφθηκε την Παρασκευή 2/4 η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, όπου συναντήθηκε με την διοικήτρια Μαρία Σαρίδη, τον αναπληρωτή διοικητή Θεόδωρο Βασιλόπουλο, την επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Αλεξία Παπακωνσταντίνου και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και εκπροσώπους των εργαζομένων. Στην επίσκεψη ήταν παρών και ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός.

Η υφυπουργός Υγείας ενημερώθηκε αναλυτικά για τη λειτουργία των δημόσιων δομών Ψυχικής Υγείας του Νομού Αργολίδας (Ψυχιατρική Κλινική, Κέντρο Ψυχικής Υγείας, Κινητή Μονάδα, Προστατευόμενα Διαμερίσματα), συνεχάρη τη Διοίκηση και το προσωπικό για το έργο τους, ενώ διαπίστωσε την πολύ ικανοποιητική (όπως τη χαρακτήρισε) πορεία των εμβολιασμών στο Νομό Αργολίδας.

Η κα Ράπτη δήλωσε: «Δρομολογείται η ενίσχυση του προσωπικού της Ψυχιατρικής Κλινικής και του Κέντρου Ψυχικής Υγείας με μόνιμο και επικουρικό προσωπικό και η περαιτέρω ανάπτυξη των Κινητών Μονάδων, προκειμένου να αναπτυχθεί τόσο το κλινικό όσο και το κοινοτικό έργο των Δημόσιων Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας της Αργολίδας».

Επιπλέον, η υφυπουργός Υγείας επισκέφθηκε τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Κατσαρό και ενημερώθηκε για τα ζητήματα ψυχικής υγείας του γενικού πληθυσμού κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια