Ευχαριστήρια επιστολή του γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Αργολίδας Λεωνίδα Κουτσογιάννη

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους εκπροσώπους των κοινωνικών και θεσμικών φορέων της Αργολίδας οι οποίοι συμμετείχαν στη συζήτηση με τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε το Κίνημα Αλλαγής, απευθύνει ο γραμματέας της Ν.Ε. Αργολίδας του ΚΙΝ.ΑΛ. Λεωνίδας Κουτσογιάννης:

Αξιότιμοι εκπρόσωποι των Κοινωνικών & Θεσμικών Φορέων

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή αλλά και την πολύ ουσιαστική παρέμβασή σας, στην θεματική ενημέρωση – συζήτηση που έγινε με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 30-3-21 από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ με βασικούς ομιλητές τον πρ. υπουργό ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΠΑΡΙ & τον πρ. πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. ΓΑΤΣΙΟ ΚΩΝ/ΝΟ, με αντικείμενο την αξιοποίηση από την χώρα μας, των πόρων του «ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ» της Ε.Ε.

Οι σκέψεις και προτάσεις, όλων των συμμετεχόντων κοινωνικών θεσμικών φορέων, έχουν καταγραφεί με προοπτική προκειμένου να ταξινομηθούν και να προωθηθούν ως προσδοκίες των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων της Αργολίδας.

Ο Γραμματέας της Ν. Ε. Αργολίδας
Κουτσογιάννης Ζ. Λεωνίδας
Οικονομολόγος Μελετητής

1 σχόλιο

  1. Αυτός ο κοζανιτης κουκουλοπουλος αξίζει συγχαρητηριων που ως υφυπουργος εσωτερικών έβαλε τα ματ να ξυλοκοπησουν τους εργάτες καθαριότητας που έκαναν απεργία, τέτοιοι σαν αυτόν κατάντησαν το κινημα ένα απολίθωμα κομμα.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια