Ομάδα Γυναικών Άργους: Να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για ασφαλή σχολεία και παιδικούς σταθμούς

Η Ομάδα Γυναικών Άργους (μέλος της ΟΓΕ) συνυπογράφει την κοινή ανακοίνωση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του νομού για την ανάγκη να παρθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την ασφάλεια και υγιεινή των μικρών και μεγάλων μαθητών καθώς και όλων των εργαζομένων στο χώρο της εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Πάνω από ένα  χρόνο  βιώνουμε καθημερινά τον φόβο και την αγωνία της έκθεσης στον νέο κορονοϊό των αγαπημένων μας προσώπων και των παιδιών μας . Η ανησυχία μας κορυφώνεται με την σημαντική αύξηση των κρουσμάτων τόσο πανελλαδικά όσο και στο νομό μας.Η ατομική και συλλογική μας ευθύνη απέναντι στην υγεία των παιδιών  μας, σημαίνει απαίτηση να παρθούν τώρα όλα τα αναγκαία μέτρα για  ασφαλή πρόσβαση στη μόρφωση.

Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης είχαμε μεγάλη διασπορά του ιού στους χώρους δουλειάς, στα σπίτια και στα σχολεία. Παρακολουθούμε τη διασπορά να φουντώνει χωρίς να λαμβάνονται  από την πολιτεία μέτρα προστασίας   που να μας καθησυχάζουν.

Δικαίως  γονείς,  δάσκαλοι,  καθηγητές,  εργαζόμενοι του νομού μας αγωνιούν και ζητούν να παρθούν άμεσα τα αναγκαία μέτρα.

Η Ομάδα Γυναικών της πόλης μας συνυπογράφει την κοινή ανακοίνωση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του νομού για την ανάγκη να παρθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την ασφάλεια και υγιεινή των μικρών και μεγάλων μαθητών καθώς και όλων των εργαζομένων στο χώρο της εκπαίδευσης.

Διεκδικούμε τώρα η Κυβέρνηση και η Τοπική Αυτοδιοίκηση να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για ασφαλή σχολεία και παιδικούς σταθμούς

Ομάδα Γυναικών Άργους (Μέλος της ΟΓΕ)

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια