H Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άργους Μυκηνών ενημερώνei πως από τις 10 τη νύχτα της Τετάρτης 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης για επισκευή βλάβης στις παρακάτω περιοχές:
Συνοικισμός, δυτικά της οδού Γούναρη, από τη γέφυρα του χειμάρρου Ξεριά έως το σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», Αεροδρόμιο, Ίναχος, Πυργέλα, Λάλουκα, Κουρτάκι, Ήρα και Δαλαμανάρα.
Ησυχαστε παιδια !!!,, προβες κανει !,!!! Μολις μυρισει φρεσκο χρημα με μαυρες σακουλες …… θα σκαψει τα παντα !!!, θα γυρισει τον καμπο αναποδα !,!!!
ΕΚΕΙΝΟΣ Ο Δ/ΝΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩς ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ ??? ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΟΥΜΕ, Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ , ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΩΜΕΝΗ,,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ?????????????????
Απλώς μέχρι το βράδυ οι “αρμόδιοι”, να φροντίσουν να αποκατασταθεί το πρόβλημα, αλλιώς έχω φύγει για εισαγγελέα.
Ευτυχώς που ενημερώθηκαμε εγκαίρως. Μια μέρα μετά αλλά η διακοπή έγινε μια μέρα πριν….
Κατ’ αρχάς να διευκρινίσουμε ότι το νερό κόπηκε από το πρωί.
Δεύτερον μας υποχρέωσε η ανακοίνωση, κάθε 15 μέρες πάνω κάτω, έχουμε διακοπή νερού με το πανάθλιο δίκτυο. Κατά τ’ άλλα η “Λυρική σκηνή” μας μάρανε που θα χτίσουν. Αυτά δεν κοιτάνε να τα φτιάξουν, που είναι πιο κρίσιμα.
Θα μπορούσε να είναι χειρότερα όπως στο τουριστικό Ναύπλιο κάθε εβδομάδα εδώ και χρόνια 😀