Τρεις διαδικτυακές θεατρικές παραστάσεις από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΤΘΣ Ναυπλίου

Το Σάββατο 20/3/2021 στις 7 μμ, οι φοιτήτριες και οι φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου: Θεωρία, Σκηνική Πράξη Διδακτική, στο πλαίσιο του μαθήματος Υποκριτική και Κοινωνικές Εφαρμογές, παρουσιάζουν 3 διαδικτυακές συμμετοχικές παραστάσεις, αντλώντας εργαλεία από το θέατρο της επινόησης, το θέατρο-ντοκουμέντο και το θέατρο του καταπιεσμένου και προσαρμόζοντας τα είδη αυτά με ευρηματικό τρόπο στο ψηφιακό περιβάλλον.

Οι σύντομες παραστάσεις, αποτέλεσμα καλλιτεχνικής και κοινωνικής έρευνας των φοιτητών/-τριών, σχολιάζουν με κριτική ματιά και ποιητική διάθεση φλέγοντα ζητήματα της κοινωνικής πραγματικότητας που μας περιβάλλει όπως ο εγκλεισμός λόγω της πανδημίας, η ενδοοικογενειακή βία, οι στερεότυπες έμφυλες ταυτότητες, προσπαθώντας να βρουν χαραμάδες εξόδου από τα αδιέξοδα.

Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου σας προσκαλεί να συμμετάσχετε ως ενεργοί θεατές / ενεργοί πολίτες στον πρωτότυπο αυτό θεατρικό -ψηφιακό διάλογο!

Για να λάβετε την πρόσκληση στην πλατφόρμα zoom, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ως το Σάββατο 20/3/2021 στις 16.00:

https://forms.gle/PqyYHVr3wNnqNYov8

Συμμετέχουν οι: Γιάννης Ασκάρογλου, Μαρία Γιαννακούλη, Ηρώ Γρηγοριάδη, Γιολέν Μαρμαρά, Χριστίνα Ντέμου, Αιμιλία Σιαφαρίκα,  Γιώργος Σοφικίτης,  Μάνος Σπιτάλας, Κατερίνα Τίγκα, Στέλιος Χλιαράς

Επιμελεια: Χριστίνα Ζώνιου

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια