Η Πελοπόννησος Α.Ε. προκηρύσσει Διαγωνισμό για προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος διαχείρησης προορισμού

Η Πελοπόννησος Α.Ε. (Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α.) προκηρύσσει Διαγωνισμό «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ».

Η προμήθεια αφορά στην ανάπτυξη και λειτουργία ενός προηγμένου περιφερειακού συστήματος διαχείρισης προορισμού (Destination Management System), τουριστικού ενδιαφέροντος, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα καλύτερης προβολής του τουριστικού προορισμού πουλέγεται «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ». Το σύστημα θα συγκεντρώνει και θα παρουσιάζει όλη την τουριστική πληροφορία της ΠεριφέρειαςΠελοποννήσου και θα ενημερώνεται – επικαιροποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα παρέχοντας ολοκληρωμένες, καινοτόμες, «έξυπνες»,υπηρεσίες e-tourism, οι οποίες θα δίνουν στο γενικό κοινό – χρήστες της πλατφόρμας, τη δυνατότητα να γνωρίσουν και στη συνέχεια ναεπιλέξουν τον προορισμό λαμβάνοντας υπόψη και τις ελεύθερα παρεχόμενες υπηρεσίες (πολιτιστικές εκδηλώσεις / διαδρομές κτλ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το Προηγμένο Σύστημα Διαχείρισης Προορισμού (DestinationManagementSystem) θα αποτελέσει έναολοκληρωμένο Πληροφορικό Σύστημα Διαχείρισης Προορισμού.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Αναθέτουσας Αρχής https://peloponnisosae.gr/

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια