Τηλεδιάσκεψη για την οργάνωση και λειτουργία περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης στο Ναύπλιο

Στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Ναυπλιέων και του Αναπτυξιακού Οργανισμού Ο.Τ.Α. Πάρνωνας Α.Ε. για την υλοποίηση του έργου «Οργάνωση και λειτουργία περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης (infokiosk) στο Δήμο Ναυπλιέων», έγινε την Πέμπτη 11 Μαρτίου συνεδρίαση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης με κυρίαρχα θέματα την συγκρότηση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης σε σώμα και κατανομή αρμοδιοτήτων καθώς και την ενημέρωση για το σχεδιασμό ενεργειών και την πορεία υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης.

Στην τηλεδιάσκεψη έλαβε μέρος και η Αντιδήμαρχος Νάντια Σμυρναίου ως μέλος της Επιτροπής και Πρόεδρος της Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ναυπλιέων.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με την λειτουργία του infokiosk, τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν καθώς και την πορεία του έργου.

Κοινός στόχος των συμμετεχόντων η άμεση εγκατάσταση του infokiosk ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει η τουριστική περίοδος.

«Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και εμείς οι συνεργάτες του, είμαστε πάντα αρωγοί σε θέματα που αφορούν την προώθηση του Τουρισμού και την ανάδειξη του Δήμου Ναυπλιέων γενικότερα. Από την πλευρά μας θα κάνουμε αυτά που πρέπει, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες πλευρές ώστε να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα», δήλωσε η κα Σμυρναίου.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια