Τηλεδιάσκεψη για το θέμα της μαρίνας Ναυπλίου

Τηλεδιάσκεψη για του θέμα της μαρίνας του Ναυπλίου έγινε την Τετάρτη 10/3 ανάμεσα στον δήμαρχο Δ. Κωστούρο, τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Τάσο Ζαφείρη και στελεχών Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, με τον προσωρινό ανάδοχο του έργου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων:

Τα οφέλη που θα αποκομίσει η πόλη του Ναυπλίου αλλά και ολόκληρος ο Δήμος είναι πολλά και σημαντικά.

Στην ουσία μιλάμε για μια εκτόξευση της περιοχής με τις οικονομικές συναλλαγές με τους εμπόρους, με τους επαγγελματίες της εστίασης και γενικά με το σύνολο των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον δήμο μας αλλά και με την αγορά γης και τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν, να είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ξεκίνησε ο διάλογος με τον προσωρινό ανάδοχο του έργου της Μαρίνας του Ναυπλίου ο οποίος σηματοδοτεί και την πορεία υλοποίησής του. Η Μαρίνα του Ναυπλίου αποτελεί ένα όνειρο ετών για το οποίο ο αγώνας δεν σταμάτησε ποτέ. Τα οφέλη για το Δήμο και την περιοχή θα είναι τεράστια. Ο Δήμος Ναυπλιέων και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο βήμα , βήμα και μέσα από συνεργασίες, μένουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους.»

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τάσος Ζαφείρης δήλωσε:

«Το μεγάλο αυτό έργο της δημιουργίας της Μαρίνας, θα αποτελέσει την αρχή για την αλματώδη πορεία του Δήμου μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής ανοίγοντας μία νέα σελίδα για την οικονομική ανάπτυξη τους. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε όλες αυτές τις λιμενικές υποδομές προς εξυπηρέτηση του θαλάσσιου Τουρισμού και όχι μόνο».

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια