Ευχαριστήριο του περιφερειακού τμήματος Άργους του Ε.Ε.Σ. για την προσφορά εσπεριδοειδών

Το Περιφερειακό Τμήμα Άργους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Τετάρτη 3 Μαρτίου, παρέλαβε από την εταιρεία Best Fruit – Ψυχογυιός Α.Ε.Β.Ε εσπεριδοειδή, τα οποία προορίζονται για την “Τράπεζα Αγάπης” που λειτουργεί εδώ και 15 χρόνια στο Τμήμα και από την οποία βοηθούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα 100 οικογένειες (από ευάλωτες ομάδες) της πόλης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

“Το Τμήμα μας στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, με τους εθελοντές του ανέλαβε τη συσκευασία και εν μέσω πανδημίας τα διένειμε τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον COVID-19.

H Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια, την εταιρεία Βest Fruit – ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε για την ευγενική χειρονομία, την στήριξη και την αναγνώριση του πολύπλευρου έργου μας στην τοπική κοινωνία.

Ευελπιστούμε ότι και άλλοι συνάνθρωποι μας θα ευαισθητοποιηθούν σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και η πράξη αυτή να βρει μιμητές.”

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια