Πολιτική

Συναντήσεις στην Αργολίδα είχε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού

Συναντήσεις και επισκέψεις σε χώρους τουριστικού ενδιαφέροντος στην Π.Ε. Αργολίδας πραγματοποίησε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου, συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο, καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιάννη Μαντζούνη.

Συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψη της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε -παρουσία του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και στελεχών της Περιφέρειας, του δήμου της αργολικής πρωτεύουσας και της Αναπτυξιακής “Πάρνωνα”– αυτοψία στο χώρο που θα τοποθετηθεί το Τουριστικό Περίπτερο στο λιμάνι, πλησίον του νέου κόμβου.

Ακολούθησαν επισκέψεις σε χώρους τουριστικού ενδιαφέροντος για το ενδεχόμενο αξιοποίησής τους, συναντήσεις με φυσικά πρόσωπα που σχετίζονται με τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως ο αθλητικός και ο αγροδιατροφικός.

Όπως σημείωσε η αντιπεριφερειάρχης: “Στόχος της περιφερειακής Αρχής είναι να εντοπισθούν και να αναδειχθούν τα σημεία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και να ενισχυθούν οι βιωματικές εμπειρίες που μπορεί να αποκομίσει ο επισκέπτης της Πελοποννήσου. Είναι κοινή γνώση όλων πλέον ότι ο τουρισμός στην μετά covid εποχή κάνει στροφή προς τις θεματικές μορφές και προς πιο ποιοτικές υπηρεσίες, που αναδεικνύουν την αυθεντικότητα του κάθε προορισμού και η Πελοπόννησος έχει όλες τις προϋποθέσεις”. 

Share
Από τα
argolika.gr

Πρόσφατα

7 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν – Κάποια γεγονότα σαν σήμερα

7 Μαΐου: γεγονότα σαν σήμερα Εικόνες: H βύθιση του βρετανικού κρουαζιερόπλοιου «Λουζιτάνια», οι ιδρυτές και…

7 ώρες πριν

Ο εσπερινός και η λιτάνευση της εικόνας και των λειψάνων του Αγίου Πέτρου στο Άργος

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με την παρουσία πλήθους κόσμου, μητροπολιτών και του συνόλου των κλήρου…

9 ώρες πριν

Κάποιες από τις γιορτές των επόμενων ημερών στην περιοχή του Άργους (από τη Δώρα Ν. Αντωνοπούλου)

Κάποιες από τις γιορτές των επόμενων ημερών στην περιοχή του Άργους Γράφει η Δώρα Ν. Αντωνοπούλου…

13 ώρες πριν

Ο …πρωτάρης Παναργειακός – Iστορικές στιγμές των «Λύκων»

Ο ...πρωτάρης Παναργειακός - Iστορικές στιγμές των «Λύκων» (έρευνα του Κυριάκου Παναγιωτόπουλου) Μια ιδιαίτερα αξιόλογη…

19 ώρες πριν

Κηδεία Κωνσταντίνου Σχοινοχωρίτη

Κηδεία Κωνσταντίνου Σχοινοχωρίτη Τον αγαπημένο μας μπαμπά, παππού, προ-παππού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗ του Δημητρίου, ετών 90,…

19 ώρες πριν

6 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν – Κάποια γεγονότα σαν σήμερα

6 Μαΐου: γεγονότα σαν σήμερα Εικόνες: Η σφαγή των προξένων στη Θεσσαλονίκη, συγκρούσεις κατά τη…

1 ημέρα πριν