“Δυνατή πόλη ξανά”: Μελέτη ανάπλασης χωρίς καμία διαβούλευση. Ταφόπλακα στο κέντρο του Άργους

Aνακοίνωση της δημοτικής παράταξης Άργους-Μυκηνών “Δυνατή πόλη ξανά” του Τάσσου Χειβιδόπουλου

Για μία ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες της ανεπάρκειας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Άργους – Μυκηνών, να διαχειριστεί σοβαρά θέματα που επηρεάζουν άμεσα την οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης του Άργους.

Για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η τρίτη στη σειρά ανάπλαση σε περιοχή του κέντρου της πόλης του Άργους, εμείς οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ενημερωνόμαστε πραγματικά την τελευταία στιγμή, αφού η μελέτη μας αποστάλθηκε σήμερα Πέμπτη στις 09:38, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει στη 1:30 και ενώ δεν υπάρχει ούτε καν σαν θέμα της ημερήσιας διάταξης.

Η μόνιμη δικαιολογία θα είναι η λήξη της ημερομηνίας υποβολής της πρότασης για χρηματοδότηση όπως έχει γίνει σε όλα μα όλα τα χρηματοδοτούμενα έργα που έχουν έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Θα πρέπει να το πάρουν απόφαση ότι είναι ανεπαρκείς και να το αποδεχθούν. Ίσως έτσι ηρεμήσουν και μπορέσουμε να ηρεμήσουμε και εμείς.

Πώς θα μπορούσε άλλωστε να έχει εισαχθεί σαν θέμα, αφού έως χθες Τετάρτη 04/03/2021 ο Δήμαρχος με προσωπικές προσκλήσεις ενημέρωνε επιλεκτικά παρόδιους και επιχειρηματίες και μετά από πιέσεις και τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους για το εν λόγω έργο, κόβοντας και ράβοντας θέσεις στάθμευσης, προσθέτοντας και αφαιρώντας προσπαθώντας να κάνει ελκυστικό το πικρό ποτήρι που πρόκειται να πιούν οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, αφού η διαβούλευση και η διατύπωση γνώμης από οποιονδήποτε άλλο έχει πάει περίπατο εδώ και καιρό στην πόλη μας.

Μόνοι σας κύριοι, με την υπογραφή σας βάζετε την ταφόπλακα στην πόλη του Άργους.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια